Ο Πολυχώρος Τέχνης Αλεξάνδρεια παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Έρωτας σε δύο πράξεις», μία ωδή στον έρωτα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, 14/2/15.
Μια βραδιά αφιερωμένη στο ερωτικό τραγούδι με τον μεγάλο μας ερμηνευτή Γιάννη Κούτρα και την ξεχωριστή για την εκφραστικότητα και θεατρική της ερμηνεία Ηλέκτρα.

Πράξη πρώτη… με την Ηλέκτρα
ΜΟΙΡΕΣ: Μία δυνατή ερωτική ιστορία που σφραγίζει ερμηνευτικά η Ηλέκτρα ισορροπώντας ανάμεσα στο θέατρο, την ποίηση και το τραγούδι.
Μία ιστορία που υπογράφουν οι Σταμάτης Κραουνάκης, Γιάννης Σπανός, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Βασίλης Δημητρίου, Νότης Μαυρουδής, Ελένη Καραΐνδρου, Μάριος Τόκας, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Ζαμπέτας και Νικόλας Άσιμος και αγκαλιάζουν με την ποίησή τους οι :Οδυσσέας Ελύτης, Τάσος Λειβαδίτης, Κατίνα Παΐζη, Μενέλαος Λουντέμης και Όσκαρ Ουάιλντ.
Επιμέλεια παράστασης- Σκηνοθεσία: Ηλέκτρα
Επιλογή ποιημάτων: Έλλη Ιωακείμογλου
Στο πιάνο ο Βαγγέλης Κωστόπουλος

Πράξη δεύτερη… με τον Γιάννη Κούτρα
ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΟΣ: Με το μοναδικό του ύφος ο Γιάννης Κούτρας ερμηνεύει τα πλέον αγαπημένα ερωτικά τραγούδια που υπογράφουν οι: Μάνος Λοϊζος, Μάνος Χατζιδάκις, Μίμης Πλέσσας Τάκης Μώραλης , Λευτέρης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Σουγιούλ, Γιώργος Ζαμπέτας και Νίκος Πορτοκάλογλου.

Μια διαφορετική μουσική παράσταση με τον Γιάννη Κούτρα, όπως δεν τον απολαύσατε ποτέ μέχρι σήμερα!
Επιμέλεια-επιλογή τραγουδιών: Άκης Μουχλιανίτης

Στο πιάνο ο Άκης Μουχλιανίτης

Είσοδος: 15 Ευρώ με ποτό

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 ώρα 21.30

Κρατήσεις: 210 86 73 655 & 694 49 45 710

Αλεξάνδρεια
Πολυχώρος Τέχνης
Σπάρτης 14
Πλατεία Αμερικής
Τηλ:210-8673655

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]