Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Λευτέρης Λαγγούσης

Δημοτικό Κηποθέατρο Γιάννης Ρίτσος

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 στις 21:30

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και ο Λευτέρης Λαγγούσης, δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής ενώνουν φέτος το καλοκαίρι τις δυνάμεις, το κέφι και τις εμπειρίες τους για να μας ξεσηκώσουν με τα τραγούδια τους χαρίζοντάς μας αξέχαστες στιγμές και απρόσμενες εκπλήξεις!

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 στις 21:30 μας δίνουν ραντεβού στο Δημοτικό Κηποθέατρο Γιάννης Ρίτσος για μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, τραγουδοποιός, συνθέτης, μουσικός πολλών οργάνων, εκπληκτικός τραγουδιστής και εξαιρετικός perfomer, με δύο προσωπικούς δίσκους στο βιογραφικό του: «Γαμώ την Καταδίκη μου» και «Ένας Τρελλός», έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους δημιουργούς και τραγουδιστές της έντεχνης και ροκ σκηνής σε live εμφανίσεις, αλλά και ηχογραφήσεις δίσκων.

Alkiviades

Ο Πρεβεζάνος Λευτέρης Λαγγούσης, ανερχόμενος τραγουδοποιός, έπειτα από την κυκλοφορία της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του με τίτλο «Της Αγάπης οι Σκιές» δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε αυτές τις πρώτες εμφανίσεις και μας υπόσχεται ένα ταξίδι γεμάτο ένταση και ευαισθησία που ενισχύεται από  τη σπάνια χροιά της φωνής του και τον άμεσο και γεμάτο εικόνες στίχο.

Λευτέρης Λαγγούσης.3

Επί σκηνής οι δυο τους παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα, γεμάτο χιούμορ και πρωτοτυπία το οποίο όμως χαρακτηρίζεται από ποικίλες μουσικές επιρροές και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει πασίγνωστες διασκευές που δίνουν παλμό και κέφι στο κοινό.

Μαζί με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και τον Λευτέρη Λαγγούση επί σκηνής θα είναι οι μουσικοί: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος (πιάνο), Αλέξανδρος Δερμάνης (κιθάρα), Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα), Πέτρος Κρεμυζάκης (Μπάσο).

ΑΦΙΣΑ Αλκιβιάδης Kωνσταντόπουλος & Λευτέρης Λαγγούσης

Πριν την έναρξη της συναυλίας, στο χώρο του Δημοτικού Κηποθέατρου από τις 19:00 το απόγευμα, θα υπάρχουν στημένα 4 τραπέζια ping pong, όπου οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να παίξουν επιτραπέζια αντισφαίριση.

Πληροφορίες:
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015
Δημοτικό Κηποθέατρο Γιάννης Ρίτσος
Διεύθυνση: Κυανή Ακτή, ΠΡΕΒΕΖΑ
Τιμές Εισιτηρίων: 10,00€
Προπώληση: 8,00€
Ώρα έναρξης: 21:30
Τηλ. επικοινωνίας: 6942990574

Διοργάνωση / παραγωγή: Φ.Ε.Α.Π. – arttings

Σημεία προπώλησης στην Πρέβεζα:

  • ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Φ.Ε.Α.Π.: Προμηθέως 11
  • ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ (ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΟΥ): Πλατεία Αγάπης
  • BIANCO KAFE (ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ): Εθν. Αντιστάσεως 39  
  • PREVERE – CAFE BAR (ΤΕΦΑΣ ΑΚΗΣ): Ελευθερίου Βενιζέλου & Μπάλκου
  • ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (TOMH ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ): Κωνσταντινουπόλεως 2
  • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΟΥΧΩΝ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ): Εθν. Αντιστάσεως 58
  • Smart CAFE (ΦΑΝΗΣ ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ): Παν. Τσαλδάρη 62
  • ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ (ΣΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ): Παρθεναγωγείου 22
  • ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ): 21Ης Οκτωβρίου 18 

Link τραγουδιών:

Γαμώ την Καταδίκη μου – www.youtube.com/watch?v=vX5JUCLGikU

Χαμαιλέοντας – www.youtube.com/watch?v=qINFictB4rg

Όνειρο της μέρας – www.youtube.com/watch?v=pUZ3_KlK0Js

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]