Ανοιχτό Κάλεσμα
για τη διοργάνωση του 1ου αυτo-οργανωμένου Thessaloniki Pride

Προχωράμε για τη διοργάνωση του 1ου αυτo-οργανωμένου Thessaloniki Pride το Μάιο, με βάση τους τρεις βασικούς άξονες της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας:
1. Αυτο-οργάνωση
2. Διευρυμένες ΛΟΑΤΚΙΑ*+ θεματικές
3. Σύνδεση με τα άλλα κινήματα της πόλης (αντιρατσιστικό, φεμινιστικό, οικολογικό, αντιφασιστικό, εργατικό, φοιτητικό, αντιμνημονιακό-αντικυβερνητικό).

Σας καλούμε, άτομα και συλλογικότητες, σε Ανοιχτή Συνέλευση την Τρίτη 25 Απριλίου στις 7μμ στον 1ο όροφο του Στεκιού Μεταναστ(ρι)ών, για να συνδιαμορφώσουμε την “οριστική” μορφή, τον τίτλο, τις θεματικές, το κεντρικό σύνθημα και το πρόγραμμα του 1ου αυτo-οργανωμένου Thessaloniki Pride, με την προσδοκία να συμπορευτούμε για την οργάνωση και το συντονισμό του αυτο-οργανωμένου εγχειρήματός μας το Μάιο.
(το Στέκι Μεταναστ(ρι)ών βρίσκεται στην οδό Ερμού 23, γωνία με Βενιζέλου, σκούρη μπορντώ εξώπορτα)

Σας καλούμε να παραβρεθείτε μαζί μας τις μέρες του 1ου αυτo-οργανωμένου Thessaloniki Pride με το δικό σας περίπτερο/ τραπεζάκι ή/και μπλοκ-πανό στον κεντρικό χώρο του Pride (στεγασμένος χώρος την 1η μέρα – ανοιχτός χώρος τη 2η).

Σας καλούμε να στηρίξετε το 1ο αυτo-οργανωμένο Thessaloniki Pride δημοσιεύοντας το δικό σας κάλεσμα.

Event στο Facebook

*Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφί, Τρανς, Κουίρ, Ίντερσεξ, Ασέξουαλ +

Ανοιχτή Πρωτοβουλία για ένα αυτό-οργανωμένο Thessaloniki Pride

Official Site

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]