Η… κινηματογραφική απαγωγή του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου που συγκλόνισε το πανελλήνιο, είχε θετική έκβαση σε ό,τι αφορά το αστυνομικό της σκέλος, ωστόσο, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, φαίνεται πως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ…

Αντίθετα, ο πάλαι ποτέ ταπεινός αρτοποιός από τη Σαντορίνη ενδέχεται να παίξει σπουδαίο ρόλο στην πολιτική σκακιέρα το επόμενο διάστημα και είναι εξαιρετικά πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα στις προσεχείς κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι… «κάτι ψήνεται» στην Κουμουνδούρου και ιδιαίτερα στο μυαλό του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ετοιμάζεται να… ξεφουρνίσει μία μεταγραφή «βόμβα» που θα ταράξει τα νερά και θα βοηθήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καλπάσει προς την εξουσία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για την απαγωγή του επιχειρηματία και εντυπωσιάστηκε από τις διαπραγματευτικές του ικανότητες. Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, πως σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Καραμολέγκος κατάφερε να πείσει ο ίδιος τους απαγωγείς του να παραδοθούν στο αστυνομικό τμήμα της Κερατέας και φυσικά να τον αφήσουν ελεύθερο!

Και τι είναι αυτό που λείπει από τον ΣΥΡΙΖΑ; Τι είναι αυτό που αμφισβητούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι; Ποιο είναι το ζήτημα που προκαλεί δυσπιστία σε μία μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων σχετικά με το πολιτικό του πρόγραμμα; Μα φυσικά ο τρόπος με τον οποίο θα καταφέρει να πείσει τους δανειστές μας να «κουρέψουν» το χρέος της χώρας, καθώς και να δεχθούν την κατάργηση του Μνημονίου, χωρίς να μας πετάξουν έξω από την ευρωζώνη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν θεωρούν πως βρήκαν τον άνθρωπο που μπορεί να αλλάξει το κλίμα με την παρουσία του στον προεκλογικό αγώνα. Τον «βιρτουόζο» της πολιτικής που είναι ικανός να ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματος ακόμη και σε επίπεδα αυτοδυναμίας.

karamolegos2

Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν δεν είναι άλλος από τον Μανώλη Καραμολέγκο! Με την εμπειρία του «40 χρόνια φούρναρης» κατάφερε να «ψήσει» ακόμη και τους απαγωγείς του, οι οποίοι ενώ περίμεναν να παραλάβουν ζεστά 2 εκατομμύρια ευρώ ως λύτρα, πείστηκαν τελικά να παραδοθούν στην αστυνομία, με έναν μαγικό τρόπο.

Αυτόν το μαγικό τρόπο θαύμασε και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει ήδη επικοινωνήσει με τον κ. Καραμολέγκο, έφαγε μαζί του ένα τοστάκι και του ζήτησε να βρεθεί στο πλευρό του, ενόψει των ευρωεκλογών.

Παράλληλα, του εξήγησε πως μόλις προκηρυχθούν εθνικές εκλογές, αυτός θα είναι ασφαλώς επικεφαλής στο Επικρατείας.

Στις πρώτες συζητήσεις ο γνωστός επιχειρηματίας εμφανίζεται θετικός και στον ΣΥΡΙΖΑ σκέφτονται να τον αξιοποιήσουν κατάλληλα. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως ο Καραμολέγκος ενδέχεται να παίξει ρόλο αντί-Στουρνάρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα εμφανιστεί ως ο επόμενος υπουργός Οικονομικών, ο οποίος θα διαπραγματευθεί με τους επικεφαλής της τρόικας. Αυτός που θα έχει το δύσκολο έργο να αντιμετωπίσει face to face τον Σόιμπλε και αν χρειαστεί ακόμη και τη Μέρκελ.

Με λίγα λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ υπολογίζει πως ο Καραμολέγκος θα είναι ο άνθρωπος που θα καταφέρει να ξαναφέρει το χαμόγελο στα πρόσωπα των Ελλήνων, που με τις πολιτικές του Μνημονίου έχουν πει το ψωμί… ψωμάκι!

 

* Το παραπάνω κείμενο και το σύνολο της στήλης “Σαλαμάνδρα” είναι προϊόν σάτιρας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]