Το πρώτο “όχι” μετά από καιρό δέχθηκε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς απορρίφθηκε η τελευταία αίτηση άδειας που είχε υποβάλει.

Στον καταδικασθέντα για συμμετοχή στη 17Νέγινε γνωστό πως με το υπ’αριθμόν 3719/2019 βούλευμά του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου δεν έγινε δεκτό το αίτημα του πολυισοβίτη της 17Ν. Κι αυτό γιατί το δικαστικό συμβούλιο υιοθέτησε την εισήγηση του εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία διαφώνησε στο ενδεχόμενο νέας εξόδου του ισοβίτη.

Συνολικά ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε λάβει 6 άδειες από το φθινόπωρο του 2017, προκειμένου να επισκεφθεί για μερικές ημέρες στο σπίτι του. Για όλες τις άδειες απόφαση είχε λάβει το συμβούλιο των φυλακών όπου κρατείται, κάτι που δεν συνέβη στην επίμαχη περίπτωση. Κι αυτό γιατί ο εισαγγελικό λειτουργός είχε διαφωνήσει με ττο συμβούλιο των αγροτικών φυλακών Βόλου, με αποτέλεσμα την τελική απόφαση να λάβει το αρμόδιο συμβούλιο πλημμελειοδικων.

Όπως είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της η συνήγορός του Ιωάννα Κούρτοβικ, η διαφοροποίηση της άποψης του εισαγγελέα, μετά από 6 άδειες, έγινε «προφανώς υπό την πίεση της ενορχηστρωμένης πολεμικής που έχει εξαπολυθεί εναντίον του κρατούμενου, ενώ ζητήθηκε από τον Κουφοντίνα να απαντήσει σε ερωτήσεις «γύρω από τις ιδέες και τη δράση του».

Πηγή: News247

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]