Το status του στο Facebook ήταν γεμάτο τους τελευταίους μήνες με μηνύματα συμπαράστασης στο λαό της Βραζιλίας, αλλά και καταγγελίες για τις δολοφονίες στις φαβέλες, ενόψει Μουντιάλ.

‘Ηταν το νέο του πάθος μετά το «Ας αλλάξει επιτέλους μπλούζα η Βανδή στο The Voice».

Ο ενεργός ακτιβιστής των social media κατάφερε, παρά την προπαγάνδα των ΜΜΕ και τις πιέσεις των φίλων του, να μη δει ούτε έναν αγώνα από τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μέχρι που άγνωστοι τον ανάγκασαν να δει το Κόστα Ρίκα – Ελλάδα, γεγονός που δεν άντεξε η τρυφερή ψυχή του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας άγνωστοι ποδοσφαιρόφιλοι τρομοκράτες έδεσαν τον ευαισθητοποιημένο πολίτη στην πολυθρόνα του σπιτιού του, άνοιξαν την τηλεόραση και τον ανάγκασαν να δει ποδόσφαιρο! Το ότι ο αγώνας ήταν στη ΝΕΡΙΤ του κόστισε βέβαια διπλά, καθώς είχε κάνει χιλιάδες κλικ συμπαράστασης στους απολυμένους της ΕΡΤ τον τελευταίο χρόνο.

facebook1

Η ταυτότητά των δραστών δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο, εκτιμάται πως μπορεί να είναι οι δημιουργοί της σελίδας «Όχι Κατσουράνη με Κόστα Ρίκα».

Πάντως, από έρευνα στο σημείο, προκύπτει πως ήταν αδίστακτοι… Παρήγγειλαν πίτσες και είδαν μαζί του τον αγώνα, για να διασφαλίσουν πως θα μείνει ξύπνιος και θα παρακολουθήσει το ματς και στα 120 λεπτά του.

Οι στυγνοί εγκληματίες αποχώρησαν και έλυσαν το θύμα τους, αφού πρώτα είδαν τις δηλώσεις των διεθνών και την ανάλυση του Κώστα Βερνίκου.

Το κακό είχε, όμως, ήδη γίνει και το μέλλον ήταν προδιαγεγραμμένο από τη στιγμή του χαμένου πέναλτι του Γκέκα, κατά την οποία ο νεαρός ακτιβιστής ένιωσε μία μικρή απογοήτευση που ο Φάνης δεν βρήκε στόχο και η ομάδα μας αποκλείστηκε.

gekas

Ένιωσε ποδοσφαιρικό συναίσθημα! Είχε… σπάσει από τα βασανιστήρια. Βέβαια, δεν το παραδέχθηκε ποτέ, αλλά μέσα του ήξερε…

Άνοιξε το mac του για τελευταία φορά και έγραψε το… κύκνειο status του:

«OMG!!!!! Σύντροφοι! Πράκτορες της FIFA με ανάγκασαν να παρακολουθήσω αγώνα του Μουντιάλ. Έγινε ασφαλώς παρά τη θέλησή μου, ωστόσο, η ντροπή είναι μεγάλη. Πιστός στους αγώνες που έδωσα από το pc μου όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου, έστω κι αν δεν ήταν προσωπική μου επιθυμία να δω την αναμέτρηση. Νιώθω ότι σας πρόδωσα όλους εσάς που με στηρίξατε με τα likes σας όλο αυτό το διάστημα. Από την περίοδο που φτιάξαμε το γκρουπ των Αγανακτισμένων μέχρι και σήμερα σε αυτό το σάπιο Μουντιάλ. Έχετε γεια και καλή συνέχεια στο δίκαιο διαδικτυακό σας αγώνα…»

Έβαλε τέλος στη ζωή του καταπίνοντας ένα κουτί Maalox, το οποίο είχε προμηθευθεί για τις πορείες, που ποτέ δεν πήγε…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]