Μεσαιωνικά βασανιστήρια και συμπεριφορά αλλοτινών εποχών επέδειξε σεφ πασίγνωστου κερκυραϊκού εστιατορίου σε 19χρονο μαθητευόμενο.

Του έριξαν στο χέρι καυτό λάδι! Τον κλώτσαγαν στο τραυματισμένο του πόδι! Του βλαστημούσαν τα θεία και τον εξύβριζαν καθημερινά! Του δημιούργησαν εγκαύματα καίγοντάς τον με ζεματιστή σπάτουλα! Και όλα αυτά, για να… μάθει να μαγειρεύει!

Μεσαιωνικά βασανιστήρια και συμπεριφορά αλλοτινών εποχών επέδειξε σεφ πασίγνωστου κερκυραϊκού εστιατορίου σε 19χρονο μαθητευόμενο που έκανε στην κουζίνα του εν λόγω καταστήματος την πρακτική του άσκηση για το φετινό καλοκαίρι.

Και, σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας Σ. Πελάη που έδωσε την καταγγελία στη δημοσιότητα, αυτό φαίνεται πως δεν συνέβαινε μόνο στον εν λόγω μαθητευόμενο, αλλά και σε άλλους που, ωστόσο, φοβούνται να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία προκειμένου να μην επηρεαστεί το επαγγελματικό τους μέλλον…

Ωστόσο, ο 19χρονος που φοιτεί στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας (κάτοικος Βόρειας Ελλάδας αλλά με καταγωγή από την Κέρκυρα) δεν άντεξε αυτή τη βάναυση συμπεριφορά και προχώρησε σε καταγγελία στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας αφού προηγουμένως πήγε στον Ιατροδικαστή προκειμένου να βεβαιώσει τους τραυματισμούς, ενώ έκανε καταγγελία και στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, την οποία δημοσιοποίησε ο Στ. Πελάης.

Διαβάστε όσα συγκλονιστικά καταγγέλλει ο 19χρονος σπουδαστής

*Αλιευμένο από το  CorfuPress.com 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]