Ζέστη, ήλιος, μεσημέρι, οδηγός ενός αυτοκινήτου που θέλει να βάλει πέμπτη και να μπει σε έναν αυτοκινητόδρομο.

Προορισμός άγνωστος μέχρι το σούρουπο όπου το τοπίο αρχίζει να κοκκινίζει και η μόνη θέα μια θάλασσα.

Λίγες αποσκευές, θυμίσεις ακόμη περισσότερες, κάτι που να θες να τις πνίξεις στην θάλασσα ή σ’ ένα μπουκαλάκι στο βυθό της. Αποστολέας και παραλήπτης σημειώσατε Χ, ισοπαλία πως το λένε.

Τα πράγματά μου αφημένα σε μια άμμο, τα όνειρα πεταμένα από ‘δω και από ‘κει, είμαι μόνο εγώ που βγαίνω στην επιφάνεια της θάλασσας μονάχα για να με δω. Ο βυθός της με κάνει να ανακαλύπτω κάτι από τα κομμάτια μου, σαν θησαυρός ναυαγίου. Το ξέρω γελάς, με το ναυάγιο της ζωής, με τον θησαυρό της ψυχής τί γίνεται θα μου πεις;

Σαν πνιγμένος στο βυθό σου, που να φοβάσαι να βγεις πάνω μη τυχόν και αναπνεύσεις από τον αέρα τους και ξαναβουτάς στα βαθιά δίχως ανάσα και κλειστά τα μάτια!

10 , 9 , 8 , 7 , 6 , 5 , 4 , 3 , 2 , 1… και βγαίνω στην πραγματικότητα.

Κάποιος να ‘ρθει να μου δώσει το φιλί της ζωής, να αναπνεύσω, να σηκωθώ ξανά στα πόδια μου και να βρεθώ πίσω στην στεριά μου. Εκεί, όλα τα πράγματά μου, ανακατεμένα μέσα σ’ ένα σακίδιο, σε αυτό της ζωής.

Ψάχνοντας, βρήκα κι ένα σημείωμά σου.

«Στο τέλος όλα καλά θα πάνε, κι αν δεν πάνε τότε δεν είναι το τέλος»
2010 Καλοκαίρι

…στην αγαπημένη μας παραλία στην Λευκάδα κάτω από την σκιά των δέντρων.

Το τέλος ήρθε ή μήπως έρχεται κι εσύ δεν μου λες τίποτα.

Ζέτα Καρκαμπούνα

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]