ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΘΑΣ – ΑΚΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗΣ
& THE BLUE AIRWAYS

Feat SOCRATES
& Classic Rock Guitar Heroes

EIGHTBALL (ΛΑΔΑΔΙΚΑ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ

Μετά τις πολύ επιτυχημένες βραδιές στο ιστορικό club “Κύτταρο”της Αθήνας, η All Star μπάντα των ΓΙΆΝΝΗ ΣΠΆΘΑ ΚΑΙ ΆΚΗ ΤΟΥΡΚΟΓΙΏΡΓΗ & THE BLUE AIRWAYS έρχεται στην Θεσσαλονίκη για μια και μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του EIGHTBALL, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ.

spathas tourkogiorgis 5

Ο Γιάννης Σπάθας, ο κιθαρίστας και συνιδρυτής των Socrates Drank the Conium (μαζί με τον σπουδαίο Αντώνη Τουρκογιώργη), ο άνθρωπος που άλλαξε την αντίληψη του Έλληνα ακροατή ως προς την έννοια τουροκ κιθαρίστα στη χώρα μας! Συνθέτης όλων των διαχρονικών ύμνων των Socrates και συνεργάτης με όλα τα…«ιερά τέρατα» της μουσικής μας (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Μαρκόπουλος, Παπαθανασίου, Λοΐζος κ.α. )… συναντά στη σκηνή του “8Ball”τον μεγάλο δεξιοτέχνη της κιθάρας αλλά και συνθέτη, συγγραφέα, δάσκαλο καθώς και συνεργάτη με την αφρόκρεμα της Ελληνικής δισκογραφίας και παλαιό μέλος των Socrates!!! τον σπουδαίο Άκη Τουρκογιώργη και τους εκρηκτικούς Blue Airways οπού δεσπόζει η μορφή ενός από τους κορυφαίους drummers της χώρας του Μάκη Γιούλη (Socrates 2002-2010) ο οποίος αποτελεί θέαμα και ακρόαμα από μόνος του!!!

POSTER SPATHAS TOURKOGIORGIS EIGHTBALL MAY 2015

Ένας μουσικός διεθνών προδιαγραφών του οποίου η επιλεκτική δράση και μόνο τον κράτησε εντός των εγχώριων μουσικών δρώμενων με μεγάλες συνεργασίες… …και μας χαρίζουν ένα μοναδικό live happening γεμάτo αληθινό Hard Rock, Classic Rock, αγαπημένα Blues, Socrates (που τόσο μας έχουν λείψει) και συνθέσεις του Άκη Τουρκογιώργη και των Blue Airways από την πρώτη τους εξαιρετική δισκογραφική δουλειά με τίτλο “3 Days Of 1969” (που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Γαβριηλίδη”). Μαζί τους η κορυφαία ερμηνεύτρια Μαρκέλλα Παναγιώτου (Socrates 1999-2010) και ο καταπληκτικός Λεωνίδας Φιλίντας στο μπάσο ολοκληρώνουν αυτό το μοναδικό  καλλιτεχνικό πάζλ!! (περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου)

EIGHTBALL
Πίνδου 1, Λαδάδικα
Ώρα έναρξης: 21:30
Τηλ : 6949950530,
Εισιτήριο θέαμάτος: 12€, Προπώληση: 10€
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
καφέ-μπαρ ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Κατούνη 17, Λαδάδικα
– Τηλ. 2310 538282)
καφέ-μπαρ ΈΝΤΕΧΝΟΝ (Ι.Δέλλιου 4, Πλατεία
Συντριβανίου – Τηλ. 280553)
MUSICLAND (Μητροπόλεως 102 – Τηλ. 2310 264880)

STEREODISC (Αριστοτελους 4, τηλ: 2310 262912)

e-ticket 9€: http://www.viva.gr/

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]