Ο Πέτρος Γαϊτάνος επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο «The Voice of Church 2014», επικρατώντας για ακόμη μία χρονιά στον τελικό του διάσημου talent show.

Ο φετινός τελικός έγινε την Κυριακή των Βαϊων, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων των διαγωνιζομένων τη Μεγάλη εβδομάδα και ήταν πραγματικά συγκλονιστικός, καθώς εκτός από τον Πέτρο Γαϊτάνο συμμετείχαν ακόμη πολλοί σημαντικοί καλλιτέχνες του εκκλησιαστικού χώρου.

Σαντικάι, Γλυκερία και Σταμάτης Γονίδης ήταν οι ερμηνευτές που συγκρούστηκαν με τον Γαϊτάνο στον μεγάλο τελικό, αλλά ούτε και φέτος κατάφεραν να του αποσπάσουν την πρώτη θέση.

Ο Πέτρος της Ορθοδοξίας μας, αιφνιδίασε τους πάντες επιλέγοντας να ερμηνεύσει το «Αι γενεαί πάσαι», αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους coaches όλων των παικτών!

Ενδεικτικό της εξαιρετικής του εμφάνισης είναι πως ακόμη και η coach του Σαντικάι, Ελένη Λουκά, τάχθηκε υπέρ του Γαϊτάνου.

Ο παρουσιαστής του σόου, Σπύρος Παπαδόπουλος, απένειμε στον νικητή το χρυσό πετραχείλι και φυσικά το μεγάλο έπαθλο, ένα εισιτήριο διαρκείας, για όλες τις εορταστικές εκπομπές του «Στην Υγειά μας» για το 2014.

 

gaitanos1

Ο Πέτρος συγκινημένος υποσχέθηκε πως την Κυριακή του Πάσχα θα ψάλλει για όλους τους Έλληνες το Χριστός Ανέστη από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha, ενώ κηρύσσοντας το λόγο του Θεού δεσμεύθηκε πως θα υπάρξουν πολλά ακόμη cd με εκκλησιαστικούς ύμνους στις κυριακάτικες εφημερίδες.

Με τον τρόπο αυτό πιστεύει πως θα σκοτώσει την πειρατεία στη μουσική και έτσι θα καταφέρει και ο ίδιος να γαληνεύσει την ψυχή του και να μην μπαίνει στον πειρασμό να σπάσει το κεφάλι των πλανόδιων μαύρων που πουλάνε παράνομα τις μαγικές του εκτελέσεις.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]