Ανακοίνωση του Δικτύου Σπάρτακος σχετικά με τις αποκαλύψεις για χρήση βίας από ένστολους τραμπούκους στα σύνορα του Έβρου προκειμένου να “αναχαιτιστούν” οι απελπισμένοι πρόσφυγες:

Καταρρέει το παραμύθι της φιλάνθρωπης δράσης του Ελληνικού Στρατού: οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ΠΟΛΕΜΟΥΝ Πρόσφυγες-Μετανάστες με όλα τα μέσα.

Η αντιμετώπιση των Προσφύγων ως Ασύμμετρων Απειλών γίνεται πλέον με Ασύμμετρα Κατασταλτικά – Πολεμικά Μέσα!

Ουσιαστικά, ο Στρατός με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υλοποιεί τις κραυγές του Κασιδιάρη – Γεωργιάδη κατά των Προσφύγων!
Εισβολείς είναι η ορολογία που χρησιμοποιεί ο Στρατός…

Ενώ όλοι μας συγκλονισμένοι παρακολουθούμε τις αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση του Κύπριου Λοχαγού εναντίον των εργαζόμενων γυναικών από τις Φιλιππίνες… ΜΚΟ ανακοινώνουν την εγκληματική και τραμπούκικη δράση ένστολων στα σύνορα του Έβρου προκειμένου να αναχαιτιστούν οι απελπισμένοι Πρόσφυγες. Η δράση των τραμπούκων ούτε αυθόρμητη είναι ούτε και πρόσκαιρη.

Διαβάζουμε:

Την παγίωση ενός καθεστώτος «κράτους εν κράτει» στον Έβρο, από μονάδες που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες προβαίνουν συστηματικά σε εξευτελισμούς και απελάσεις προσφύγων και μεταναστών, καταγγέλλουν σειρά φορέων, ΜΚΟ και μεταναστευτικών οργανώσεων.

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι εν λόγω οργανώσεις καταγγέλλουν την μετατροπή της συνοριακής περιοχής του Έβρου σε έναν «τόπο μαρτυρίου» για τους πρόσφυγες, «εκτός δικαίου και εκτός νόμου». Η πληθώρα μαρτυριών για ξυλοδαρμούς, παράνομη κράτηση, ληστεία και εν τέλει απέλαση προσφύγων και μεταναστών, από μονάδες που δρουν στα σύνορα και συχνά δεν φέρουν διακριτικά, καθώς και η ανυπαρξία απαντήσεων για την δράση τους, δείχνουν -όπως τονίζουν οι καταγγέλλοντες- ότι «οι συστηματικές παραβιάσεις δεν αποτελούν μεμονωμένες ατομικές επιλογές, αλλά γενικευμένες πρακτικές που αναπτύσσονται στα πλαίσια ενός σχεδίου αποτροπής και προσπάθειας ενίσχυσης του ‘μηνύματος’ αποθάρρυνσης».

«Οι περίπολοι ενόπλων με ή χωρίς αστυνομικές και στρατιωτικές στολές, μάσκες ή κουκούλες, που μιλούν εκτός από τα ελληνικά και άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα (συχνά αναφερόμενη η γερμανική), που δρουν με επιδεικτική βαρβαρότητα ακόμα και μπροστά σε μικρά παιδιά και οικογένειες, βία και κακοποιήσεις, αφαίρεση προσωπικών ειδών και χρημάτων, ρούχων κατά περίπτωση και συχνά υποδημάτων, αφαίρεση ή καταστροφή κινητών τηλεφώνων (για να μην καταγράφεται η παράνομη δράση), μεταφορά σε εγκαταλειμμένες αποθήκες που χρησιμεύουν ως άτυπα κρατητήρια χωρίς τροφή και νερό και χρήση φουσκωτών για την επαναπροώθηση στην Τουρκία, παραπέμπουν σε εκτέλεση συγκεκριμένων οδηγιών και εντολών, που εφαρμόζονται επιλεκτικά σε εφαρμογή προαποφασισμένου σχεδίου, που περιλαμβάνει και τη συγκάλυψη -και κατά συνέπεια νομιμοποίηση- των εγκληματικών μεθόδων που χρησιμοποιούνται κατ’ αυτές», καταγγέλλεται.

Ουσιαστικά δηλαδή καταγγέλλεται ένα καλά οργανωμένο τραμπούκικο σχέδιο από το ελληνικό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται να ενισχύσουν τις αντίστοιχες καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καθώς είναι σε όλους γνωστό ότι στον Έβρο δρουν συντονισμένα ΕΥΠ-ΜΙΤ, Ελληνικός Στρατός και Εθνοφύλακες, Αστυνομία, Συνοριοφύλακες και FRONTEX! Στην ανακοίνωση μας “Υπάρχει η πιθανότητα Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας;” http://diktiospartakos.blogspot.com περιγράφαμε τους όρους και τους λόγους συνεργασίας Ελληνικού-Τουρκικού κράτους και ΕΕ για να εφαρμοστεί η απάνθρωπη αντιμεταναστευτική πολιτική τους.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην Μέραρχος του Δ Σώματος Στρατού Γ.Καμπάς, ο άνθρωπος που οργάνωσε και επέβαλε τα δόγματα Πολέμου/Καταστολής στον Έβρο, τα οποία αντιμετωπίζουν τους Πρόσφυγες ως Ασύμμετρη Απειλή ανταμείφθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όταν τον προήγαγε σε Αρχηγό ΓΕΣ!

Επιπλέον, υπάρχουν και άλλες τρεις πολύ σημαντικές παράμετροι.

Καταρχήν είναι το σύνολο των πρόσφατων νόμων για τον Στρατό και τον τρόπο που Πολεμά το Ελληνικό κράτος τους οποίους προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που αποδεικνύουν τα εξής:

η αντιμετώπιση των Προσφύγων ως Ασύμμετρων Απειλών γίνεται πλέον με Ασύμμετρα Κατασταλτικά-Πολεμικά Μέσα!

Αυτό περιγράφουν οι καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και των ΜΚΟ (Δείτε την αναλυτική μας ανακοίνωση: Γιατί να γίνουμε όλοι κομάντος; http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html)

Η δράση των ένστολων τραμπούκων στα σύνορα έχει τον ίδιο στόχο, χρησιμοποιεί τις ίδιες αδίστακτες μεθόδους προκειμένου να αναχαιτίσει τον ίδιο εχθρό, τους Πρόσφυγες, όπως ακριβώς κάνει καθημερινά και ο Ελληνικός Στρατός! [Δείτε την ανακοίνωση μας Στην Σάμο ο Στρατός ύψωσε όπλο ενάντια στους Πρόσφυγες-“Εισβολείς” και τους Απώθησε στη Θάλασσα http://diktiospartakos.blogspot.com].

Τέλος, αποδεικνύεται ότι οι τραμπούκοι αυτοί θα φτάσουν και στο ΦΟΝΟ! Θυμίζουμε το σχετικό δημοσίευμα:
“Σοκ προκαλεί στο Πανελλήνιο η δολοφονία τριών γυναικών με μαχαίρι στον Έβρο. Οι γυναίκες που εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης από αγρότη κοντά στην περιοχή στο Πραγγί Διδυμοτείχου έφεραν θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι επιβίωσης το οποίο βρέθηκε στην περιοχή. Πρόκειται για μία γυναίκα περίπου 30 με 35 ετών, μία νεαρότερη γυναίκα κι ένα ανήλικο κορίτσι. Οι τρεις γυναίκες ίσως και να έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, κάτι που θα φανεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA. Η κάθε μία από τις γυναίκες ήταν δεμένη, ενώ και οι τρεις είχαν βαθύ τραύμα στο λαιμό. Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, το ένα σύμφωνα με πληροφορίες στρατιωτικού τύπου”.

Εμείς καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, το σύνολο των πολεμικών-κατασταλτικών μηχανισμών που δραστηριοποιούνται στον Έβρο και τα νησιά συμμετέχοντας στον πόλεμο κατά των Προσφύγων-Μεταναστών!

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες.
♦ Αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσής τους. Στήριξη των αναγκών και των δικαιωμάτων τους με στόχο την αυτοοργάνωση της ζωής τους.
♦ Ανοιχτά κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας. Ούτε κλειστά, ούτε ημίκλειστα. Όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
♦ Όχι στους πολέμους και στην εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτούς. Επιστροφή όλων των Ελλήνων στρατιωτών από τις ξένες χώρες.
♦ Σύνορα ανοιχτά. Όχι σε χώρες-φυλακές.

Εμείς απαιτούμε
– ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
– ΚΑΤΩ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Ε.Ε.
– ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΒΑΣΕΙΣ-Ε.Ε.
– ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
– ΜΑΖΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

*Αλιευμένο από το Πριν

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]