Όσο εσείς ακούγατε Γαϊτάνο και τρώγατε σαν τα ζώα εμείς κάναμε ρεπορτάζ για να μη σας λείψει τίποτα και σήμερα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε τις λαμπάδες που χρησιμοποίησαν στην Ανάσταση οι πολιτικοί μας αρχηγοί.

Οι νονές τους δεν τους ξέχασαν και οι αρχηγοί των κομμάτων μας πήγαν οργανωμένοι στην Εκκλησία, με λαμπάδες που περνούν διάφορα μηνύματα και κρύβουν συμβολισμούς.

Ας ξεκινήσουμε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στην Ανάσταση έσκασε με λαμπάδα έκπληξη, για την οποία μπορούμε να δώσουμε δύο ερμηνείες. Είτε ο Αλέξης έχει πολύ χιούμορ, είτε η νονά του τον τρολάρει. Ο Πρωθυπουργός πήγε στην εκκλησία με λαμπάδα Βαρουφάκης και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις ακόμη και από τα δύο παιδιά του, που είχαν λαμπάδες Μπόλεκ και Λόλεκ! Αν έχεις γονείς Αριστερούς αυτά παθαίνεις.

varoufakis

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την άλλη μεριά έψαξε να βρει μία λαμπάδα, η οποία θα επισκιάσει τα γουρλωτά του μάτια. Το μονόφθαλμο τερατάκι «Mike Wazowski» από το «Μπαμπούλας ΑΕ» πραγματικά ταίριαζε γάντι στην περίπτωσή του. Και τα Minions θα μπορούσαν να λειτουργήσουν, αλλά παραείναι γλυκούλικα για τον Κούλη.

mitsotakis

Η Φώφη Γεννηματά αυτή την περίοδο έχει φάει τρελό κόλλημα με το Game of Thrones και μετά τα αυγά των δράκων που πόσταρε στο Twitter για Καλό Πάσχα, δεν θα μπορούσε να πάει στην εκκλησία με τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από ένα πράσινο αυγό.

fofi (1)

 

fofi_keri

«Χριστός Ανέστη – Χριστός Ανέστη» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης για να πάρει το Άγιο Φως και να ανάψει την υπέροχη σακιδιολαμπάδα του, που είχε πάνω της σχεδιασμένη μία υπέροχη βέσπα.

stavros

Ο Βασίλης Λεβέντης μπορεί να έχει πλέον μπει στη Βουλή, αλλά δεν ξεχνά το παρελθόν του και τις εποχές του καναλιού 69 που τον έκαναν διάσημο. Η αγάπη του για τον φραπέ είναι διαχρονική και η λαμπάδα του το αποδεικνύει.

leventis

Η λαμπάδα του Πάνου Καμμένου δεν αποτελεί έκπληξη. Άλλωστε, κάθε χρόνο με GI Joe σκάει στην εκκλησία. Φήμες λένε πως έχει στοκ από λαμπάδες GI Joe στην αποθήκη του σπιτιού του στην Ικαρία, για τον ίδιο, τα παιδιά και τα εγγόνια του…

gijoe

Ο Μιχαλολιάκος ήταν λίγο απογοητευμένος γιατί δεν βρήκε λαμπάδα – στιλέτο, αλλά τελικά πέρασε καλά στην Ανάσταση, καθώς πήγε στη λειτουργία του Αμβρόσιου και μοίρασαν μαζί κατάρες αγάπης.

*Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]