Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στο κυβερνητικό επιτελείο μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρεμιέρα του προγράμματος “Terror Athens”, που λανσάρει φέτος για πρώτη φορά το υπουργείο Τουρισμού, σε συνεργασία με το υπουργείο Δημοσίας Τάξης.

Το πρώτο μεγάλο event με τον Νίκο Μαζιώτη πήγε αναπάντεχα καλά και η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι κρατήσεις έχουν ήδη αρχίσει να αυξάνονται σημαντικά. Εκτός από χιλιάδες απλούς πολίτες, λάτρεις των ταινιών δράσης και η… μισή Scotland Yard σχεδιάζει διακοπές στην Ελλάδα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας δηλώνουν αποφασισμένοι να δουλεύουν όλο το καλοκαίρι και υπόσχονται στους τουρίστες που θα επιλέξουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους, πως δεν θα απογοητευθούν…

Δυστυχώς, η κυβέρνηση δεν μπορεί να δεσμευθεί για τις ακριβείς ημερομηνίες όλων των εκδηλώσεων, ούτε να εκδώσει συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθώς οι περισσότεροι τρομοκράτες δεν είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν με τις αρχές, ωστόσο και το στοιχείο της έκπληξης είναι κάτι που αρέσει στους τουρίστες.

Η κυβέρνηση, άλλωστε δεσμεύεται πως όλες οι επιχειρήσεις θα γίνουν σε πολύ δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και σε ώρες αιχμής, όπως άλλωστε συνέβη και την Τετάρτη στο Μοναστηράκι.

Η «Σαλαμάνδρα» ωστόσο εξασφάλισε για τους αναγνώστες της μία αποκλειστική πληροφορία, λόγω των εξαιρετικών της σχέσεων με την ελληνική αστυνομία… Αν είστε λοιπόν λάτρεις του ρίσκου και θέλετε η αδρεναλίνη σας να χτυπήσει κόκκινο δεν έχετε παρά να βρεθείτε τον Δεκαπενταύγουστο στο Super Paradise στη Μύκονο!

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει το μεγάλο event του καλοκαιριού, όπου αν όλα πάνε καλά η ΕΛΑΣ θα προχωρήσει στη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού, η οποία ασφαλώς θα συνοδευθεί με ανθρωποκυνηγητό και ανταλλαγή πυροβολισμών.

Αν πάλι ο Χριστόδουλος δεν εμφανιστεί, θα δείτε γκομενάκια και θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε από πρώτο χέρι όλες τις λεπτομέρειες για το διαζύγιο του Πέτρου Κωστόπουλου.

Επιχειρήσεις θα γίνουν και στην Κρήτη, όπου η αντιτρομοκρατική θα κάνει «ντου» για να συλλάβει τον «Σήφη» τον αδίστακτο κροκόδειλο, ενώ για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο σας προτείνουμε να πάτε στην Πνύκα! Ακόμη κι αν δεν εμφανιστεί κάποιος τρομοκράτης, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ θα την πέσουν σε οποιονδήποτε τους φανεί ύποπτος… Και πού ξέρετε; Μπορεί να είστε εσείς οι τυχεροί…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]