Και δεύτερη ημέρα μετά το sold out! Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, για τον Θάνο.

Μια συναυλία για τον Θάνο Ανεστόπουλο, ο οποίος στην προσωπική μάχη που δίνει κατά του καρκίνου, απευθύνθηκε στους μουσικούς του φίλους με σκοπό να διοργανωθεί μια συναυλία που θα επαληθεύσει τον τίτλο του τελευταίου δίσκου των Διάφανων Κρίνων, “…Και Η Αγάπη Πάλι Θα Καλεί!”

Αυτή η υπέροχη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Μια μουσική γιορτή για την αγάπη, την υγεία, τη φιλία και την αλληλεγγύη.

Οι φίλοι ανταποκρίθηκαν και το αποτέλεσμα είναι η επανασύνδεση των ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΡΙΝΩΝ, για μία βραδιά και μετά από επτά ολόκληρα χρόνια απουσίας, που με πλήρη την αρχική τους σύνθεση θα συναντήσουν τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ, τους LAST DRIVE και τον ΑΛΚΙΝΟΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ συνθέτοντας ένα ονειρικό line-up για αυτή τη μεγάλη μουσική βραδιά με κεντρικό άξονα την αγάπη και την ίδια τη ζωή!

Τραγουδάμε για όσα δεν πήγανε ποτέ χαμένα και για τον “Θάνατο που Δεν θα Εχει Πια Εξουσία”. Σας προσκαλούμε για να γιορτάσουμε την ζωή και την επιθυμία για αυτήν με κάποιους απ΄ τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που σημάδεψαν και σημαδεύουν τις ψυχές μας όλα αυτά τα χρόνια. Η μουσική είναι αγάπη. Και η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει και να νικήσει τα πάντα.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο.
Διάθεση: Ticket House, καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt, και το www.viva.gr

Γραφείο Τύπου / Πληροφορίες:
Θωμάς Μαχαίρας / maxairas-th@ath.forthnet.gr / 6936 161979
Facebook event: www.facebook.com/events/1591655847763611/

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]