Ο ιχθυολόγος Χρήστος Στελακάτος δικάζεται για μία ακόμα φορά στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηγουμενίτσας επειδή μίλησε για τη χρήση της καρκινογόνου φορμαλδεΰσης σε ιχθυοκαλλιέργειες γνωστής εταιρείας.

Ο ίδιος ο Χρήστος Στελακάτος περιγράφει την οδύσσειά του:

ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΤΟΥ 19

-Εξω απο την οικια μου κανουν παρελαση αστυνομικοι και δικαστικοι κλητηρες οπου μου φερνουν χαρτια μυνησεων και προανακριτικων του βρωμικου συστηματος,προσπαθωντας να πιεσουν ψυχολογικα ακομα και την ιδια την οικογενεια μου, βλεποντας ενα μελος της να διωκεται ως γκανγκστερ ή απαγωγεας, νομιζοντας ετσι πως θα με καμψουν ψυχολογικα.Το βρωμικο αυτο συστημα δε σεβεται ουτε τη μητερα μου, ουτε τον αδερφο μου,ουτε ενα εξαχρονο παιδι που αναρωτιεται για ποιο λογο ερχεται η αστυνομια σπιτι αλλα ουτε και κοντινα μου προσωπα.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΦΤΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΧΑΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤηΜΕΝΗ ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.

Πριν απο λιγες μερες η αστυνομια αιγιου μου παρεδωσε στην οικια που μενω αλλο ενα δικαστηριο στη πλατη μου απο την εταιρια ανδρομεδα ιχθυοκαλλιεργειες οπου ανηκει σε αμερικανικη και αραβικη πολυεθνικη ζητωντας την φυλακιση μου γιατι συνεχισα να δημοσιευω μερος του υλικου και ερευνας κατα την εργασια μου σε αυτα τα κατεργα πλεον για τα εγκληματα που γινονται.

Μια φυλακιση γιατι συνεχισα και συνεχιζω να παραμενω ανθρωπος βασιζομενη σε ασφαλιστικα μετρα απαγορευσης. Μια κλασικη μεθοδος φιμωσης απο τις εταιριες και τη δικαιοσυνη που λεγονται ασφαλιστικα μετρα απεναντι σε αγωνιζομενες κοινωνιες και αγωνιστες.

Αλλο ενα δικαστηριο με σκοπο να εξοντωθω οικονομικα και ψυχολογικα γιατι βρηκα τη δυναμη να ενημερωσω τη κοινωνια για την χρηση της καρκινογονου φορμαλδεΰδης στα εκτρεφομενα ψαρια και το περιβαλλον, τα πλυντηρια δυχτιων, τους ιους και τα παρασιτα οπου εκαναν εξαρση τα τελευταια 20 χρονια λογω της αυξησης της παραγωγης για το κερδος, την ασυστολη χρηση αντιβιωτικων και τοξικων ουσιων, τις δολοφονιες σπανιων μεταναστευτικων και ενδιμικων ειδων, την ισοπεδωση του πυθμενα της θαλασας, τα φαγωμενα χρηματα απο στελεχη επιστημονικα και μη μαζι με επιχηρηματιες απο επιδοτησεις και δανεια.την εκτροφη ξενικων ειδων και το ξεπουλημα οικοσυστηματων, θαλασσα και ειδων της σε πολυεθνικες δολοφονους της φυσης και της κοινωνιας.

Το παραλογο ειναι οτι ζητανε 3 μηνες φυλακιση πανω σε ασφαλιστικα μετρα σε 108 παραβιασεις σε δημοσιευσεις μου κυριως στο προφιλ μου. Δηλαδη ζητανε 27χρονια φυλακισης μου?ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ.

Ακομα πιο παραλογο ειναι οτι ζητανε τη φυλακιση μου ακομα και σε σχολια μου η για αναρτησεις μου απο αλλα σαιτ οπου μιλουν για αυτα τα εγκληματα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ

-Στις 4 αυγουστου του 2017 δεχομαι προσωρινα ασφαλιστικα μετρα να μη δημοσιοποιω τιποτα απο το υλικο που εχω μεσα απο ιχθυοκαλλιεργειες ενω βαπτιζομαι απο τους διευθυνταδες της εταιριας ανδρομεδας ουσιαστικα της πολυεθνικης ως απαγωγεας, γκαγκστερ, τρελος, δυσφιμιστης και αλλα ωστε να με αποδομησουν ως χαρακτηρα.εξοδα δικης 100ευρο

-Στις 7 σεπτεμβρη γινεται η δικη των ασφαλιστικων οπου ξαναπαντρευομαι ολες τις γελοιες κατηγοριες και δεχομαι μετα απο 2 μηνες αποφαση να μην δημοσιοποιω τιποτα απο το υλικο που εχω ειδικα στο προφιλ μου αλλιως απειλουμαι οτι θα δεχομαι για καθε δημοσιευση 500ευρο προστιμο και 3 μηνες φυλακιση. και να μην πλησιαζω μοναδες ιχθυοκαλλιεργειας της πολυεθνικης στα 200 μετρα. μια ξεκαθαρη φιμωση.τι φοβουνται τοσο μεσα απο ενα απλο προφιλ?μα τη δυναμη της αληθειας φυσικα.η κοινωνια για αυτους πρεπει να ζει στο ψεμα και μονο στη δικη τους ενημερωση.εξοδα δικης 800ευρο

-Περιπου 5 δεκεμβρη του 2017 δεχομαι κληση προανακριτικης στην ηγουμενιτσα σε στημενη μυνηση της γραμματεας της εταιριας για εξυβριση και απειλη απαγωγης της οταν εργαζομουν σε αυτην.τα στοιχεια που παρουσιαζει στο δικαστηριο που εγινε πιο μετα ειναι πως της το ειπα ο ιδιος να προσεχει γιατι θα την απαγαγω.απιστευτα πραγματα.εξοδα διαδρομης ωστε να παρασταθω150ευρο.

-τον ιανουαριο περιπου του 2018 δεχομαι παλι κληση προανακριτικης σε μυνηση απο στελεχος διευθυντη της εταιριας για εξυβριση και απειλη να μου δωσει 300 χιλιαδες ευρο ωστε να μη δημοσιευσω το υλικο που εχω.ξαναπαρουσιαζομαι στην ηγουμενιτσα οπου και περναω την προανακριτικη.εξοδα διαδρομης 150ευρο

-Τον μαρτιο του 2018 δεχομαι αγωγη απο την εταιρια ιχθυοκαλλιεργειες ανδρομεδα οπου μου ζητανε 1 εκατομμυριο 23 χιλιαδες ευρο διαφυγοντα κερδη και 50 χιλιαδες ευρο ηθικη αποζημιωση οπου την ηθικη θα την κανει δωρεα στο λιμενικο ηγουμενιτσας.εξοδα αγωγης μαζι με 4 διαδρομες αθηνα για να φτιαχτει ο φακελος μου μαζι με τη δικογορο μου 2800 ευρο

-Τον μαιο του 2018 χωρις ειδοποιηση δικαζομαι ερημην για την στημενη μυνηση της γραμματεας ανδρομεδας ιχθυοκαλλιεργειες για 2 πλημμεληματα της εξυβρισης και απειλης και δεχομαι την πιο παραλογη αποφαση της ελληνικης δικαιοσυνης απο τον προεδρο ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΑΦΕΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΤΩΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 5 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ χωρις δικαιωμα αναστολης και εφεσης.ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝ 5,5 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΕΝΩ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΠΑΣΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΗΘΙΚΑ.

– το παραδοξο ειναι οτι δεν εχω μυνησει ουτε εχω μυνηθει απο κανεναν μεχρι τα 37 μου χρονια και ξαφνικα παρουσιαζομαι σαν τερας απο τα στελεχη της εταιριας.

-Τον σεπτεμβριο του 2018 δεχομαι κληση προανακριτικης αυτη τη φορα στο δικαστικο μεγαρο αιγιου μυνηομενος απο την εταιρια και απο στελεχος υπαλληλο της για δυσφιμηση.

-Τον νοεμβρη του 18 δικαζομαι για την απειλη και εξυβριση του διευθυντη της εταιριας οπου υποχρεωνομαι να ξαναπαω στην ηγουμενιτσα.στο δικαστηριο αυτο παιρνουν αναβολη με τη δικαιολογια οτι γλιστρισε η δικηγορος και χτυπησε καθως ερχοταν στο δικαστικο μεγαρο.αλλο ενα κολπο ωστε να με ταλαιπωρισουν.εξοδα δικης 300 ευρο για 5 λεπτα

-Στις 12 δεκεμβριου μετα απο αιτηση αναστολης ενταλματος για την αποφαση των 10 ετων, αλλα και κυριως με τη βοηθεια και τη στιριξη της κοινωνιας κερδισα την εφεση και τα 10 χρονια χωρις αναστολη και εφεση στη στημενη αυτη μυνηση γινονται 4 μηνες με τριετη αναστολη. εξοδα 850 ευρω

-τον Φεβρουαριο του 2019 δεχομαι κληση προανακριτικης για την μυνηση που προαναφερα σχετικα με τα ασφαλιστικα μετρα στο δικαστικο μεγαρο ηγουμενιτσας οπου και παρουσιαστηκα .
εξοδα διαδρομης 150 ευρω.

-Στον πρωην προεδρο του ΕΦΕΤ Κατσαρο οπου μιλησε για τη χρηση φορμολης στις ιχθυιοκαλλιεργιες, αλλα και ψαρια τα οποια εχουν βρεθει μα την ιδια τοξικη ουσια σε ψαραδικα , οπως και στον καθηγητη Ιωαννινων Αλμπανη οπου δημοσιευσα ερευνα του πανεπιστημιου για δειγματα ψαριων οπου φερουν πανω τους ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ και ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΑ σε σημεια που υπαρχουν ιχθυοκαλλιεργιες γιατι η εταιρεια δεν κανει ασφαλιστικα μετρα?

Σε δημοσιευσεις του τυπου ή αλλων κοινωνικων δυκτιων οπως και τηλεοπτικων – ραδιοφωνικων εκπομπων που αφορουν το ιδιο θεμα , γιατι η εταιρεια δεν προσπαθει να τους επιβαλλει ασφαλιστικα μετρα ενω το ατομο μου προσπαθει να το φιμωσει με καθε τροπο? Γιατι κατεχω την γνωση και τον τροπο λειτουργιας της , επιβεβαιωνοντας αντιδρασεις και αγωνες ανθρωπων και τοπικων κοινωνιων.

-ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019 , ΔΕ ΔΙΩΚΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ , ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

Το δικαστηριο αυτο θα στοιχισει περιπου 1500 ευρω. οποιοσδηποτε εκτος κομματικων συμφεροντων θελει να σταθει οικονομικα αλληλεγγυος μπορει να το κανει στον λογαριασμο εθνικης τραπεζας
ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 347/002764-20
ΙΒΑΝ GR 4801103470000034700276420

Υ.Γ. Μονο αν με τελειωσετε βιολογικα θα πετυχετε τη φιμωση μου.
τους χαιρετισμους μου σε οποιον μαχεται εναντια στη λεηλασια της φυσης και κοινωνιας απο τη μια ακρη της γης ως την αλλη με οποιοδηποτε τιμημα.
ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

*Από το enallaktikos.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]