Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια. Στο στόχαστρο άλλη μια κατάληψη στέγης αυτή τη φορά στην Οδό Σπύρου Τρικούπη 57. Έρευνες και σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Ερεσού και Θεμιστοκλέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία παρατάχθηκε στην περιοχή λίγο μετά τις 06.30 με σκοπό την εκκένωση κτιρίων.

Κατά τη διάρκεια της ένατης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ., εκκενώθηκε το παλιό ξενοδοχείο «Όνειρο» στην Οδό Σπύρου Τρικούπη 57 και ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Ερεσού και Θεμιστοκλέους όπου τον Απρίλιο (2019), είχε πραγματοποιηθεί επίθεση από αγνώστους σε δύο Λιμενικούς κατά τη διάρκεια έρευνας για υπόθεση ναρκωτικών.

Οι πρόσφυγες που διέμεναν στην κατάληψη στέγης στο παλιό ξενοδοχείο επιβιβάστηκαν σε πούλμαν και οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών. Από εκεί θα πάρουν το δρόμο για να εγκατασταθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.

«Χρυσοχοίδης-Μπακογιάνης συνεχίζουν τις εκκενώσεις σχολίασε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας», Πέτρος Κωνσταντίνου. Ο δημοτικός σύμβουλος μίλησε για υλοποίηση του «χάρτη Κασιδιάρη» εξηγώντας πως ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής «έχει υποβάλει μηνύσεις σε υπό κατάληψη κτίρια».

Η φωτογραφία είναι του Γιάννη Παναγόπουλου/EUROKINISSI

*Aπό την Εφ.Συν.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]