Νέα σοκαριστικά νέα έρχονται από τη Μύκονο και τη βίλα στην οποία έμεινε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, στη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, που είδαν την Τετάρτη το φως της δημοσιότητας, ο διάσημος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη βίλα χωρίς να συμμαζέψει, να σκουπίσει και να κάνει παρκετέζα, με αποτέλεσμα οι επόμενοι ένοικοι να μείνουν με ανοιχτό το στόμα από την ακαταστασία.

Κάθε άνθρωπος, όταν πηγαίνει διακοπές, πριν φύγει κάνει τις καθαριότητες για τους επόμενους που θα έρθουν, αλλά ο Κριστιάνο τίποτα… Γνωστός βρωμιάρης! Περίμενε από τον ιδιοκτήτη της βίλας, να στείλει συνεργείο να καθαρίσει πριν έρθουν οι επόμενοι σελέμπριτις που θα πλήρωναν 30 ψωροχιλιάδες ευρώ την εβδομάδα για να μείνουν.

Οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν πριν καθαρίσουν το σπίτι να βγάλουν φωτογραφίες με τις ακαταστασίες του Κριστιάνο και να τον κάνουν ρεζίλι. Μάλλον στην τιμή (30.000 ευρώ) που πλήρωσε δεν περιλαμβανόταν η τιμή για καθαρίστρια.

cristiano

Ο αθεόφοβος είχε αφήσει άπλυτα ποτήρια και μερικά σεντόνια ήταν πεταμένα στο πάτωμα. Επίσης, σε ένα τραπεζάκι βρέθηκαν ποτήρια πάνω σε cd της Μόνικα, τα οποία η παρέα του Κριστιάνο χρησιμοποιούσε ως σουβέρ! Ως εκεί έφτασε η γαϊδουριά τους και δικαιολογημένα τα ελληνικά ΜΜΕ ανέδειξαν το θέμα.

Ωστόσο, φαίνεται πως η ιστορία έχει ακόμη ζουμί… Νέα στοιχεία σοκ έρχονται από τη Μύκονο, καθώς σύμφωνα με μία καμαριέρα, κάτω από ένα κρεβάτι της βίλας βρέθηκαν ανάμεσα στις ακαθαρσίες και δύο Καρυάτιδες, οι οποίες μοιάζουν πάρα πολύ με αυτές που βρέθηκαν πρόσφατα στην Αμφίπολη!

Οι φήμες οργιάζουν πως κάποιοι από τους φίλους του Κριστιάνο, που βρέθηκαν μαζί του στη Μύκονο είναι αρχαιοκάπηλοι, αλλά κάτι τέτοιο για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται…

Ωστόσο, τα ερωτηματικά παραμένουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζήτησαν το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, αυτοί που αναφέρουν πως η αρχαιολόγος, Κατερίνα Περιστέρη είχε δώσει το παρών σε ένα από τα πάρτι του Κριστιάνο και της παρέας του στη Μύκονο.

panagiotarea

Με εντολή Σαμαρά, η Άννα Παναγιωταρέα έφυγε άρον – άρον από την Αμφίπολη και πήγε Μύκονο για να παρακολουθήσει από κοντά τις έρευνες και να διαβεβαιωθεί πως δεν πρόκειται να… θαφτεί η υπόθεση.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ήδη σε επαφή με τη ρωσίδα συντρόφισσα Ιρίνα Σάικ, μπας και ψαρέψει καμία πληροφορία παραπάνω… Στη ΔΕΘ, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος αναμένεται να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]