Την ώρα που χιλιάδες πολίτες συνέρρεαν στο μέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, αντιδρώντας στο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τα socialmedia“έπαιρναν φωτιά”. Το 3pointmagazine.grσυγκεντρώνει τις πιο εύστοχες “ατάκες” που εμφανίστηκαν στα timelinesτων συντακτών του:



Πάει η ΕΡΤ.. ελαφρύ το Μega που την σκεπάζει…

– Κonstandina Argiropoulou

 

Όσοι θέλουν να βλέπουν ΕΡΤ να βάλουν αποχουντοποιητή…

  @GiorgosChloros

 

Νέα επαναστατική “ιατρική” μέθοδος θεραπείας από την κυβέρνηση ικανή να της χαρίσει το επόμενο Νόμπελ. Αν ένας οργανισμός έχει παθογένειες, αντί να τον θεραπεύσεις, τον σκοτώνεις.

– Χρήστος Σούτος

Έσκασαν από τη ζήλια τους όλοι οι δικτάτορες της Αφρικής με την ανακοίνωση της ΝΔ για το κλείσιμο της #ert.

– @adiasistos

 

Αυτό το γαμημένο το κανάλι της Βουλής, δεν είχε κοστίσει κάποτε, πρόσφατα, κάτι γαμημένα εκατομμύρια; 

Γιάννης @arkoudos

 

Αντί να ακούσουμε στην ΕΡΤ ότι έπεσε η κυβέρνηση ακούμε από την κυβέρνηση ότι έπεσε η ΕΡΤ!

Kostas Gkialis

Χαίρεσαι που θα γλυτώσεις τα λεφτά για την ΕΡΤ από το λογαριασμό σου… το χαράτσι σε χαιρετάει και γελάει μαλάκα!

George Samsa

 

-Ξέρετε χώρες που δεν έχουν κρατική τηλεόραση;
-Χμ… Το King’s Landing?

– Anastasius Petroleca

ert1

Οι παππούδες μας λέγανε για τα κρυμμένα ραδιοφωνάκια στη κατοχή. Εμείς στα εγγόνια θα λέμε για τα κρυμμένα stream. Ένα ακόμα success story #ert

– Alexandros S. @Soub_Lee

 

Αυτό που βλέπετε σήμερα είναι μια ΕΡΤ χωρίς κυβερνητική παρέμβαση. Σας αρέσει; Η λύση λοιπόν δεν είναι το κλείσιμο, αλλά μια τέτοια ΕΡΤ.

@KostasVaxevanis

Ότι θα παρακολουθούσα με κομμένη την ανάσα από το εξωτερικό ΝΕΤ και… ημιπαράνομη Στάη είναι η πλέον αδιανόητη διάσταση που θα μπορούσε να λάβει το ταξίδι μου.

– Christian Tsamoura

Σύμφωνα με τη Real, το ετήσιο μισθολογικό κόστος για την ΕΡΤ είναι 95 εκατομμύρια. Meanwhile, σ’ έναν όμορφο κόσμο, αγγελικό, θατσερικά πλασμένο, το MEGA πήρε 98 εκατομμύρια επιχορήγηση για να μπορεί απρόσκοπτα να φτάσει την επιστήμη του γκεπελισμού σε νέα επίπεδα.

Olga Stefou

 

Να ανοίξει τώρα το σήμα της ΕΡΤ και αν θέλουν οικονομία, να κλείσουν το κανάλι της Βουλής – δεν μας ενδιαφέρει να βλέπουμε τις συνεδριάσεις τους.

– Eleni Anemogianni

 

“Καλώς κλείνει” αποφάνθηκε ο άλλος από την ασφάλεια της δουλίτσας του κάπου στο εξωτερικό #wrse

θιθθόνι @sissoni

 

Μια μέρα σαν τη σημερινή, πρέπει να είσαι παθολογικός μαλάκας, για να ασχολείσαι με το αν και ποιος θα δείξει τον τελικό του μπάσκετ. Μα πολύ μεγάλος μαλάκας. Αθεράπευτα ηλίθιος. Ιδιώτης που έλεγαν και οι παλιοί.

– Θανάσης Κρεκούκιας

 

Συνάδελφοι, όταν ξανανοίξει η ΕΡΤ μια χάρη μόνο: Να μιλάτε όπως σήμερα…

Νίκος Συρίγος

 

Το σήμα της ΕΡΤ έπεσε. Νομίζω πως ήρθε και η σειρά αυτής της κυβέρνησης.

Niko Ago

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]