Φέτος τα Ημισκούμπρια συνεχίζουν την παράδοση των επετειακών συναυλιών, γιορτάζοντας τα 19 χρόνια τους, με τρίτο και τελευταίο σταθμό την Αθήνα.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ θα ανέβουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο stage του FUZZ CLUB, για την ετήσια συναυλία τους.

H IMIZ BIZ Entertainment διοργανώνει την μεγάλη, επετειακή εμφάνιση των ΗΜΙΖ, με αφορμή την συμπλήρωση 19 χρόνων συνεχούς παρουσίας του συγκροτήματος, στα μουσικά δρώμενα.

Καλούνται όλοι οι ημίσκουμπρες, όλοι οι fans και όλοι οι λάτρεις της καλής μουσικής και της ποιοτικής σάτιρας, να δώσουν το παρόν και να γιορτάσουμε μαζί την 19η επέτειο των Ημισκουμπρίων.

Και φέτος ο ετήσιος θεσμός, θα είναι άλλο ένα μεγάλο πάρτυ, με κομμάτια των ΗΜΙΖ από την πολυετή διαδρομή τους, ξεκινώντας από το 1996 μέχρι σήμερα.

Επίσης το φετινό επετειακό live, θα τιμήσει με special guets εμφάνιση, ο μοναδικός ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ!
Ακόμα! Guest εμφάνιση από τους ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ!

Την συναυλία θα “ανοίξουν”, ο ΣΕΞΠΥΡ και ο DJ QB MIX για να σας προθερμάνουν κατάλληλα για την απόλυτη ημισκουμπριακή βραδιά.

Warm Up: QB MIX

Να είστε όλοι εκεί για να γίνει Ο ΧΑΜΟΣ ΠΑΛΙ…και μπάσκετ με τον Γκάλη!

Εισιτήρια: προπώληση 9 ευρώ & ταμείο 12 ευρώΔιάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt και το http://www.viva.gr/tickets/music/fuzz-club/imiskoubria/

Πόρτες 20:00

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]