…αποφαίνεται ο νέος Ρώσος συγγραφέας Ιβάν Βιριπάγεφ στο έργο του «Ψευδαισθήσεις» που ανεβαίνει στο θέατρο της Οδού Κυκλάδων.

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου στη δεύτερη δουλειά της για φέτος μετά την επιτυχία της παράστασης «Γυάλινος Κόσμος», σκηνοθετεί ένα έργο που πραγματεύεται με σαρκασμό και εναλλαγή τραγωδίας και κωμωδίας το θέμα της αγάπης. Της πραγματικής αγάπης ή της ψευδαίσθησης  και πώς αυτή συνδέεται με το νόημα της ζωής, με τον τρόπο που βλέπουμε την αλήθεια και το ψέμα, την πίστη και την προδοσία και τη ζωή και τον θάνατο.

Το έργο ανέβηκε για πρώτη φορά το 2011 και ο συγγραφέας του αντιπροσωπεύει μία νέα θεατρική ματιά πάνω σε διαχρονικά θέματα αλλά και στην ίδια τη μορφή του θεάτρου και τη συνθήκη του.

Συντελεστές
Μετάφραση : Ελένη Μπακοπούλου
Σκηνοθεσία : Κατερίνα Ευαγγελάτου
Σκηνικά / Κοστούμια : Εύα Μανιδάκη
Φωτισμοί : Λευτέρης Παυλόπουλος

Διανομή
Παντελής Δεντάκης
Αλεξία Καλτσίκη
Βασίλης Κουκαλάνι
Ηλέκτρα Νικολούζου

Τρίτη – Σάββατο 21:00, Κυριακή 20:00

Νέα Σκηνή – Θέατρο της οδού Κυκλάδων
Κυκλάδων 11 και Κεφαλληνίας, Κυψέλη
Τηλ. 210 – 8217877

Από 20 Απριλίου και για 30 παραστάσεις.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]