Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να κατηγορήσουν την κυβέρνηση για την απόφασή της να υποδεχθεί με τιμές αρχηγού κράτους το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας στην Ελλάδα, ωστόσο, δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μόνο λίγες ημέρες για να φανεί πως η πρωτοβουλία του Πάνου Καμμένου ήταν σοφή!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διασταυρώνονται τόσο από τις Βρυξέλλες, όσο και από το Μέγαρο Μαξίμου, όλα τα αντίτυπα από τα Μνημόνια που έχουν υπογραφεί ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους της είναι σκισμένα. Βασικά «καταστράφηκαν» από μία ανώτερη δύναμη, μέσα σε ένα βράδυ… Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, η Αγία Βαρβάρα το `κανε το θαύμα της και γιάτρεψε την ελληνική κοινωνία από τον καρκίνο των Μνημονίων που την κατατρώει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ακόμη και οι φωτοτυπίες των Μνημονίων που είχε βγάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης και τις είχε φυλάξει σε θυρίδα στην τράπεζα για να μην τις χάσει ποτέ, είναι κατεστραμμένες!

Δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο!

Η είδηση έσκασε σαν «βόμβα» στο Κυβερνητικό Συμβούλιο, όταν ο Πάνος Καμμένος ενημέρωσε για το θαύμα τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Αμέσως, ορισμένα δύσπιστα κυβερνητικά στελέχη (οι κλασικοί άθεοι οι αριστεροί) προσπάθησαν να επαληθεύσουν το γεγονός, επικοινώνησαν με τους εκπροσώπους μας στο Brussels Group και δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

«Ίχνος Μνημονίου δεν έχει μείνει, ούτε στις Βρυξέλλες, ούτε πουθενά!»

Αμέσως στήθηκε ξέφρενο γλέντι στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Αλέξη Τσίπρα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του και σε ένα ξέσπασμά του να κάνει άσεμνες χειρονομίες στον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο Πάνος Καμμένος, που ήταν πιο προετοιμασμένος (θεοσεβούμενος γαρ) άναψε μάλιστα και καπνογόνο, σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές των πανηγυρισμών, που συνεχίστηκαν με τους υπουργούς να γίνονται ένα κουβάρι και να κάνουν “σχιζοφρένεια” .

Το σύνθημα «Έχουμε Μνημόνιο;;;;  (υφυπουργοί) Όχι!!!! (υπουργοί)», δόνησε το Μαξίμου, την ώρα που ο Τσίπρας πήρε τηλέφωνο την Άνγκελα Μέρκελ για να την παρηγορήσει.

Όπως μαθαίνουμε η κα Μέρκελ έχει πέσει σε βαθιά κατάθλιψη και παρέα με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μελετούν αρχαία σατανιστικά βιβλία ακούγοντας «Obituary», μπας και καταφέρουν να βρουν το… αντίδοτο στην θεϊκή παρέμβαση της Αγίας Βαρβάρας.

ΥΓ. Όσο αληθινά είναι όλα τα παραπάνω, άλλο τόσο και η Αγιά Βαρβάρα θα σώσει τους ασθενείς στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»… Μην είμαστε όμως κομπλεξικοί. Καλά κέρδη!

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε πλέον και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]