Δεν φτάνει που παρουσιαζόταν ως επιστήμονας που «διαπρέπει στη NASA ως ειδική στους τομείς της Αναγεννητικής Ιατρικής και της Βιοαστροναυτικής», η Ελένη Αντωνιάδου παρουσιαζόταν επίσης ψευδώς και ως σύμβουλος του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Τζένη Κρεμαστινού, έστειλε στην εφημερίδα Documento μια επιστολή με αφορμή το δημοσίευμα της περασμένης Κυριακής, με τίτλο: «Η ανώμαλη προσγείωση μιας… διαστημικής κάψουλας», το οποίο αναφερόταν στον… βίο και την πολιτεία της Ελένης Αντωνιάδου. Στο ρεπορτάζ αναγραφόταν ότι η Ελένη Αντωνιάδου ανέφερε ότι υπήρξε το 2014 σύμβουλος της προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ. Να σημειωθεί πως η επίμαχη αναφορά του Documento προήλθε απ’ όσα αναγράφονταν στο επίσημο βιογραφικό της Ελένης Αντωνιάδου.

Μόνο που όπως γνωστοποίησε η Τζένη Κρεμαστινού στην εφημερίδα πρόκειται για ψέματα.

Στην επιστολή της η Τζένη Κρεμαστινού διαψεύδει τα όσα ισχυρίζεται στο βιογραφικό της η Ελένη Αντωνιαδου, αφού όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει: «Η συγκεκριμένη κα Αντωνιάδου μου είναι παντελώς άγνωστη, ουδέποτε υπήρξε σύμβουλός μου στο ΚΕΕΛΠΝΟ ή αλλού. Προφανώς πρόκειται για συνωνυμία διότι όντως το 2014 υπήρχε συνεργάτης μου με το ίδιο όνομα στο ΚΕΕΛΠΝΟ, που δεν είχε καμία σχέση με την εν λόγω κυρία».

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

Προς τον Διευθυντή Της Εφημερίδας “Documento”

Αξιότιμε κε Διευθυντά,

Στην εφημερίδα Documento της Κυριακής 22/9/2019 στην σελίδα 17, με θέμα « Η ανώμαλη προσγείωση μιας.. διαστημικής κάψουλας », του κ. Β. Ανδιανόπουλου, αναγράφεται ότι η κα Ελένη Αντωνιάδου ανέλαβε το 2014 σύμβουλός μου στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η συγκεκριμένη κα Αντωνιάδου μου είναι παντελώς άγνωστη, ουδέποτε υπήρξε σύμβουλός μου στο ΚΕΕΛΠΝΟ ή αλλού. Προφανώς πρόκειται για συνωνυμία διότι όντως το 2014 υπήρχε συνεργάτης μου με το ίδιο όνομα στο ΚΕΕΛΠΝΟ, που δεν είχε καμία σχέση με την εν λόγω κυρία.

Σας παρακαλώ πολύ να επανορθώσετε το δημοσίευμα.

Ευχαριστώ πολύ,

Τζένη Κρεμαστινού

Ομ. Καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας ΕΣΔΥ

 

*Από το tvxs

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]