Αν έκανα ποτέ τατουάζ – καταφέρνοντας πρώτα να ξεπεράσω το ρίγος που με πιάνει μπροστά στον πόνο- θα έκανα έναν κύκλο.
Έναν κύκλο που δεν θα κλείνει ποτέ.

Έτσι. Για τα πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή μου – από επιλογή, από τύχη, τι σημασία έχει πια; Για τα γράμματα που δεν έστειλα, τα φιλιά που δεν έδωσα, τη συγγνώμη που δεν είπα, τις βρισιές που δεν ξεστόμισα όταν έπρεπε. Για αυτά που δεν λέμε, αλλά εννοούμε. Για εκείνα που δεν καταλαβαίνουμε, αλλά διαισθανόμαστε.

Έναν μισοτελειωμένο κύκλο για τους ανθρώπους που μας αγάπησαν και δεν το πήραμε χαμπάρι, για όσους απογοητεύσαμε και δεν το μάθαμε ποτέ. Για τον πόνο που προκαλέσαμε εν αγνοία μας.

Για εκείνα που προσμέναμε και δεν ευοδώθηκαν ποτέ, για αυτά που δεν περιμένουμε και θα μας χτυπήσουν απροκάλυπτα την πόρτα.

Για τις επιθυμίες που έμειναν μισές, για τους έρωτες που σκοτώθηκαν στο δρόμο, τα πάθη που έσβησαν και εκείνα που σιγοκαίνε ακόμα.

Έναν κύκλο, για αυτά που δεν τελειώνουν και δεν αρχίζουν ποτέ. Για εκείνα που κινούνται κυκλικά χωρίς προορισμό, δίχως παύσεις, δίχως τέλος.

Προχωρούν, κινούνται, στροβιλίζονται, ανακυκλώνονται.

Για τις στιγμές που επαναλαμβάνονται και που ποτέ δεν είναι ίδιες.

Για ό,τι μένει μισό, για ό,τι μένει λειψό, ώστε μόνο έτσι να ολοκληρώνεται.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]