Το Civil έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στην πόλη του Αγρινίου την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδοπούλου, που έρχεται για μία μοναδική παράσταση, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου.

Με δύο καινούρια τραγούδια στις αποσκευές της σε μουσική του Άρη Βλάχου, μια δυναμική μπαλάντα με τίτλο «ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ» σε στίχους Γιάννη Γούνα και ένα swing αλά ελληνικά με τίτλο «ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΠΟΛΥ» σε στίχους του Γιάννη Καστανάκη και με την συνοδεία του Κώστα Συντρίδη στο πιάνο θα μας χαρίσει ένα πρόγραμμα που τον πρώτο λόγο θα έχει η παρέα και μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας.

Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αγαπημένα τραγούδια της έντεχνης ελληνικής σκηνής, αλλά και παλιά λαϊκά παρουσιασμένα αλλιώς, υπόσχεται ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις, πολύ καλή μουσική και ουσία.

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος και πρώτο ποτό 12 ευρώ και το δεύτερο ποτό στις τιμές καταλόγου.

Λίγα λόγια για τη Ζωή Παπαδοπούλου
Η Ζωή Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της πόλης όταν την ανακαλύπτει και της προτείνει συνεργασία ο Μανόλης Ρασούλης. Λίγο αργότερα έρχεται η πρόταση του Δημήτρη Μητροπάνου να εμφανιστεί μαζί του στην Αθήνα.

Το 2002 η Ζωή Παπαδοπούλου έρχεται στην Αθήνα και από την πρώτη στιγμή συνεργάζεται με κορυφαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού: το Δημήτρη Μητροπάνο, τη Χαρούλα Αλεξίου, το Γιάννη Κότσιρα, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Κώστα Μακεδόνα.

Τρία χρόνια μετά, κυκλοφορεί το «ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΙΛΙΑ». Ο πρώτος της δίσκος, σε παραγωγή της Χάρις Αλεξίου, γίνεται ευρύτερα γνωστός με τις φωνές και των δυο να τραγουδάνε «Αχ και να σε είχα εδώ». Συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις στο πλευρό των: Μανώλη Φάμελλου, Νίκου Ζιώγαλα, Οδυσσέα Τσάκαλου, Μάκη Σεβίλογλου και Χρήστου Νικολόπουλου.

Το 2008 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος της με τίτλο «ΤΑΤΟΥΑΖ» και η χαρακτηριστική φωνή της Ζωής ταξιδεύει στα ερτζιανά ερμηνεύοντας τους στίχους της Χάρις Αλεξίου στο ομώνυμο τραγούδι. Σήμερα ετοιμάζει το τρίτο της cd, με δύο τραγούδια ήδη να έχουν αγαπηθεί, πριν την κυκλοφορία του.

Λίγα λόγια για το CIVIL Art CAFÉ COCKTAIL BAR
Ένας καινούριος πολυχώρος σας περιμένει στο κέντρο του Αγρινίου. Ένας χώρος με αισθητική, που συνδυάζει άψογα το ωραίο περιβάλλον, την καλή μουσική, τον αρωματικό καφέ και τα πρωτότυπα κοκτέηλ, με αρκετές δόσεις τέχνης.

Στον υπέροχα διαμορφωμένο και μοντέρνο εσωτερικό χώρο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας μαζί με χορταστικά συνοδευτικά από νωρίς το πρωί και να συνεχίσετε με κοσμοπολίτικα ποτά και γευστικά cocktails από όλο τον κόσμο, άρτια εκτελεσμένα από την ομάδα του Civil. Αγαπημένο σημείο του μαγαζιού όμως είναι η καλαίσθητη αυλή, που είναι μια εξαιρετική λύση δροσιάς για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Πολύ συχνά, το Civil, που διαθέτει ένα πολύ όμορφο εκθεσιακό χώρο στον επάνω όροφο, διαμορφωμένος κατάλληλα για τη φιλοξενία έργων τέχνης και των δημιουργών τους, φιλοξενεί εκθέσεις κοσμημάτων και φωτογραφίας με άποψη, γούστο και ανταγωνιστικές τιμές. Με αυτό τον τρόπο στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία και δίνει βήμα στους νέους δημιουργούς της πόλης και όχι μόνο.

Live μουσικές  βραδιές με μουσικές του κόσμου, jazz, αλλά και επώνυμους καλλιτέχνες, stand up comedy, αλλά και cocktail parties θα κινήσουν το ενδιαφέρον του κοινού και θα ξεχωρίσουν, όπως υπόσχεται η ομάδα του Civil, μια παρέα από νέα παιδιά με ιδέες και κέφι.

Για περισσότερες πληροφορίες – Προπώληση:
CIVIL All day Art Café Cocktail Bar
Ι. Στάϊκου 7 – Αγρίνιο – Τηλ. 2641 306762
civilcafebar@gmail.com

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]