Κατερίνα Μακαβού

Τρίτη 1η Μαρτίου 2016

Athenaeum Κελάρι

Η Κατερίνα Μακαβού ανοίγει την αγκαλιά της και τραγουδά για όλους τους φίλους που έρχονται να την υποδεχθούν, σε μία μοναδική εμφάνιση στο Athenaeum Κελάρι.

Έχοντας στις αποσκευές της τραγούδια από την προσωπική -και όχι μόνο- δισκογραφία δίνει νέα μορφή σε όσα εκείνη αγαπάει, μέσα από ευφάνταστες και δημιουργικές διασκευές. Ο Leonard Cohen συναντά τον Μάνο Χατζιδάκι, η Annie Lennox την Αφροδίτη Μάνου και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου τους Beatles. Με το δικό της ξεχωριστό τρόπο μας κάνει να θυμηθούμε όλα εκείνα που έχουμε ξεχάσει και μας συστήνει ένα ολοκαίνουργιο παρόν.

Η Κατερίνα Μακαβού, οικοδέσποινα στον πιο ζεστό χώρο της Αθήνας υπόσχεται να μας χαρίσει μία βραδιά γεμάτη ενθουσιασμό αλλά και νοσταλγία.

Μαζί της οι μουσικοί:
Δημήτρης Χατζηδημητρίου: πλήκτρα
Κώστας Καριτζής: βιολί
Μιχάλης Πορφύρης: τσέλο

www.katerinamakavou.gr
www.youtube.com/watch?v=VQkEgXVvZWs
www.youtube.com/watch?v=C2cHmcbl4DU

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΚΑΒΟΥ ΚΕΛΑΡΙ

Athenaeum Κελάρι
Αδριανού 3 Θησείο, Αθήνα (σταθμός ΗΣΑΠ «Θησείο»)

www.athenaeum.com.gr

Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή Εισόδου: 5 €
Πληροφορίες: 210 3210 239 & 6945 160 385

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]