Βίντεο με αφορμή την αποφυλάκιση του δολοφόνου Γιώργου Ρουπακιά δημοσιοποίησε η οικογένεια του Παύλου Φύσσα. Το βίντεο, διάρκειας δύο λεπτών περιλαμβάνει ντοκουμέντα από τη δίκη και τη δράση της Χρυσής Αυγής. Σημειώνεται ότι ο Γ. Ρουπακιάς αποφυλακίστηκε μετά από 30 μήνες, καθώς η κράτησή του ήταν προσωρινή.

Εντύπωση πάντως προκαλεί, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών,  ότι οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων δεν έκριναν αναγκαίο να δοθεί άδεια στους συνηγόρους ώστε να συνεχιστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής, αν και για άλλες ποινικές δίκες οι συνήγοροι των χρυσαυγιτών αλλά και άλλοι δικηγόροι έχουν ζητήσει και έχουν πάρει άδειες για τους πελάτες τους και οι δίκες συνεχίζονται.

Σύμφωνα με το τελευταίο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που διέταξε την αποφυλάκιση του Ρουπακιά, στον κατηγορούμενο επιβάλλονται οι περιοριστικοί όροι του περιορισμού κατ’οίκον, υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη και δυνατότητα εξόδου από την οικία του μόνο για τη μετάβασή του στη δίκη της Χρυσής Αυγής ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]