Όνειρο κάθε μικρού παιδιού που ασχολείται με το ποδόσφαιρο είναι να αποκτήσει μία φανέλα του ειδώλου του. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτό το όνειρο πραγματοποιηθεί, αλλά γίνει… καπνός μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα; Τότε εύχεσαι το ίνδαλμά σου να είναι κάποιος σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο…

Ο μικρός Μανόλο – ή Μανολίν, όπως είναι πλέον γνωστός στους περισσότερους οπαδούς μετά την ιστορία του, βρέθηκε στο Λα Ροσαλέδα με έναν στόχο: να πάρει τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο, πήρε θέση μπροστά στην κερκίδα και φώναζε στον Πορτογάλο σούπερσταρ της Ρεάλ Μαδρίτης για το πολυπόθητο ενθύμιο. Ο CR7 δεν τον άφησε παραπονεμένο. Του πέταξε τη «σαλιάρα» που φορούσε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, αλλά πριν ο μικρός προλάβει να πανηγυρίσει, ένα άλλο παιδί του την άρπαξε.

Ο Μανολίν ήταν απαρηγόρητος. Έκλαιγε με λυγμούς και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη. Όσοι βρίσκονταν κοντά του στην κερκίδα και είδαν το περιστατικό, τον προέτρεπαν να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να εξηγήσει στον άσο της Βασίλισσας τι συνέβη. Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και το βλέμμα του στρεφόταν συχνά προς την κερκίδα.

Όταν οι φύλακες είχαν απομακρυνθεί, πήδηξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι αγκάλιασε τον Πορτογάλο που, όπως έχει αποδείξει πολλάκις, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα μικρών παιδιών. Του εξήγησε τι συνέβη κι εκείνος του έδειξε προς τον πάγκο, εξηγώντας του ότι θα άφηνε τη φανέλα του στον γιατρό για να του τη δώσει μετά την προθέρμανση.

Μόνο που όταν ο Μανολίν πλησίασε στον πάγκο, ο άνδρας ασφαλείας της Μάλαγα τον απομάκρυνε και τον οδήγησε εκτός γηπέδου, παρά τις εξηγήσεις του Ρονάλντο. Στις διαμαρτυρίες του κόσμου απαντούσε ότι από τη στιγμή που ο μικρός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μην έχοντας κιόλας εισιτήριο, δεν μπορούσε να παραμείνει στο γήπεδο.

Στο χορτάρι, όμως, το ίνδαλμά του έκανε αυτό που έπρεπε. Πέτυχε το γκολ που έδωσε στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι τη νίκη με 0-1, αλλά πριν από αυτό είχε παραδώσει σε άνθρωπο ασφαλείας της Ρεάλ τη φανέλα που φορούσε στην προθέρμανση.

Ο άνθρωπος της Βασίλισσας αναζήτησε τον Μανολίν, γνωρίζοντας, όμως, ότι και το νέο του «τρόπαιο» κινδύνευε. Βρήκε τον μικρό, προχώρησε λίγο μαζί του κρατώντας σφιχτά στα χέρια του τη φανέλα που είχε ο ίδιος κι αυτή του Ρονάλντο κι όταν έκρινε ότι το… πεδίο ήταν ελεύθερο, του τις έδωσε και του φώναξε να τρέξει! Τα παιδιά τον κυνήγησαν, αλλά ο Μανολίν κατάφερε να ξεφύγει και να διασώσει τον «θησαυρό» του.

Όπως αποκάλυψε αργότερα, βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της γιαγιάς του που μένει κοντά στο γήπεδο!

Λίγες ημέρες αργότερα, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Μαδρίτη, προκειμένου ο Πορτογάλος να του υπογράψει τη φανέλα. Ο Ρονάλντο τον αναγνώρισε αμέσως και σταμάτησε το αυτοκίνητό του για να ικανοποιήσει την επιθυμία του.

Το καλύτερο τέλος στην περιπέτειά του!

Αναδημοσίευση από το Οthersidefootball.com

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]