Τα νέα ευτράπελα στο διοικητικό συμβούλιο της Super League, με νωπές ακόμα τις εικόνες από τα επεισόδια στην Λεωφόρο, ώθησαν τον κυρΓκατζέττα της αθλητικής ιστοσελίδας gazzetta.gr να προχωρήσει σε σχόλιο που δημοσιεύτηκε στα social media και αποκαλύπτει σε ένα βαθμό το μέγεθος του προβλήματος στο ποδόσφαιρό μας. Το σχόλιο επιβεβαιώνει λίγο πολύ αυτό που όλοι πιστεύουμε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο μαφιόζους, αποφασισμένους να επιβάλλουν με τον οποιονδήποτε τρόπο τη δική τους αλήθεια. Το νέο ερώτημα που μπαίνει, είναι αν η πολιτική αλλαγή σε επίπεδο διακυβέρνησης της χώρας, μπορεί να συνδυαστεί και μια καθοριστική για την επιβίωση του αθλήματος, αλλαγή στο ποδόσφαιρο.

“Ας πούμε μια αλήθεια!

Επεισόδια έχει παντού! Και κάφρους έχει παντού! Και κρετίνους δημοσιογράφους έχει παντού! Και παράγοντες μαφιόζους έχει παντού. Μα παντού…

Πουθενά όμως, δεν εμφανίζονται τόσοι πολλοί και τόσο πολύ αποκτηνωμένοι και ανεξέλεγκτοι σε τόσο μικρό πληθυσμιακό δείγμα…

ΠΟΥΘΕΝΑ!

* «Και γιατί δεν τα γράφετε ρε παλικάρια;» θα ρωτήσετε και θα έχετε δίκιο. Η απάντηση είναι μικρή, περιφραστική και ελάχιστα περήφανη. «Γιατί κανείς δεν θέλει να κοιτάει 3 φορές πίσω του κάθε βράδυ που γυρίζει στο σπίτι του».

κυρΓκατζέττας

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]