-Πιστεύω ότι το όλο πράγμα με το σεξ όπως το κάνετε είναι αηδία!
-Λοιπόν,πιστεύω ότι το όλο πράγμα με το σεξ όπως ΕΣΕΙΣ το κάνετε είναι επίσης αηδία.
-Ακούγεται σωστό…

Αυτά είπαν, πριν ανταλλάξουν μια θερμή χειραψία και λίγο μετά από μία συμφιλιωτική αγκαλιά. Ομοφοβικοί και ομοφυλόφιλοι βρέθηκαν μπροστά στον φακό στο πλαίσιο αυτού του μικρού «πειράματος» . Πείραμα φυσικά γιατί στο κοινωνικό περιβάλλον, υπό κανονικές συνθήκες οι άνθρωποι αυτοί δεν θα βρίσκονταν τόσο κοντά.

Κι όμως, ο καθένας περισσότερο ή λιγότερο προκατειλλημένος βιώνει μία προσέγγιση δεν θα επιχειρούσε αλλιώς. Και οι περισσότεροι συμμετέχοντες φαντάζουν σχεδόν διάφανοι ως προς τα συναισθήματά τους μπροστά στον φακό.

Σίγουρα έχουμε ξαναδει παρόμοια βίντεο όπως εκείνο με τους αγνώστους να φιλιούνται. Η αμηχανία όμως όσο οι άνθρωποι ξεπερνούν τα όρια που οι ίδιοι έχουν βάλει στους εαυτούς τους είναι πάντα ενδιαφέρουσα. Και όμορφη. Όμορφη όσο ο ήχος που κάνουν τα στερεότυπα όταν θρυμματίζονται.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]