Σοκαρισμένοι και ιδιαίτερα ενοχλημένοι δηλώνουν οι Έλληνες σατανιστές από το νέο τραγούδι του Νίκου Καρβέλα με τίτλο «Ο Διάβολος είναι από την Ελλάδα», που έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ημέρες.

Ο Καρβέλας με στίχους επιπέδου Γ` Εθνικής και συλλογιστική Λιακόπουλου, που δεν αξίζει να χάσουμε το χρόνο μας για να αναλύσουμε (δεν μου φταίτε εσείς σε κάτι), καταλήγει στο βαθιά φιλοσοφημένο συμπέρασμα πως τα πάντα ξεκίνησαν από την Ελλάδα. Το ίδιο συνέβη φυσικά και με τον Διάβολο, ο οποίος κανονικά ήταν ο Πάνας, αλλά οι Χριστιανοί και οι βρωμοεβραίοι τον βάφτισαν Βελζεβούλ και πάει λέγοντας…

Επί της ουσίας ο Καρβέλας προσπαθεί να το παίξει προχωρημένος αναπαράγοντας, όμως, σιχαμένα στερεότυπα του τύπου για όλα φταίνε οι Εβραίοι κι αν δεν ήταν οι Έλληνες ακόμα θα τρώγατε όλοι βελανίδια. Κι επειδή διαφορετικά κανείς δεν θα του έδινε σημασία, αποφάσισε να βάλει στους στίχους και μερικά μπινελίκια!

Θα περίμενε κανείς πως η ντεμέκ επίθεση του τσιουάουα επαναστάτη Καρβέλα, σε Χριστιανούς και Εβραίους θα πώρωνε τους σατανιστές, αλλά αντίθετα, επειδή φαίνεται πως είναι σοβαροί άνθρωποι, δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Ο Αρχιερέας του Σατανισμού στην Ελλάδα μάλιστα, που (ποιος ξέρει γιατί) θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, τόνισε σε δηλώσεις του στη Σαλαμάνδρα πως όλα τα μέλη της Συνόδου των Ελλήνων Σατανιστών είναι σοκαρισμένα από τις παπαριές του μακρυμάλλη μουσικοσυνθέτη.

«Το θέμα μας δεν είναι αν ο Διάβολος είναι από την Ελλάδα», μας είπε ο μαυροντυμένος Αρχιερέας για να προσθέσει: «Αυτό που μας πονάει είναι πως και ο Καρβέλας είναι από την Ελλάδα και μάλιστα πλούτισε στην Ελλάδα».

Ο σύντροφος Ασημάκης Κατσούλας από τη μεριά του έχει ζητήσει με επίσημο κατεπείγον αίτημά του να αφοριστεί ο Νίκος Καρβέλας και να του απαγορευθεί η δήθεν υπεράσπιση του Σατανά γιατί δεν προκαλεί τίποτα περισσότερο παρά γέλιο και απαξίωση για τον μεγάλο Βελζεβούλ.

Ο Κατσούλας, στο κείμενό του, το οποίο συνυπογράφουν ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργιέτη, επισημαίνει πως οι κινήσεις των Ελλήνων Σατανιστών πρέπει να είναι άμεσες, πριν υπάρξει αντίδραση από την εκκλησία της Ελλάδας, που εφόσον προλάβει και αφορίσει πρώτη τον Καρβέλα, θα πετύχει σημαντικό πλήγμα έναντι του σατανιστικού κινήματος στη χώρα μας.

 

ΥΓ: Να θυμίσουμε τέλος πως ο Νίκος Καρβέλας έχει κάνει και στο παρελθόν με διαφορετικό, αλλά εξίσου αποτυχημένο τρόπο, προσπάθειες να έρθει σε επαφή με τον Διάβολο…

 

 

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]