Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό σε μια πολύ κρίσιμη καμπή στην ιστορία του. Εδώ και μερικούς μήνες περνάει φοβερή οικονομική κρίση που έχει αντίκτυπο σε όλα τα επίπεδα. Από το διοικητικό μέχρι και το αγωνιστικό κομμάτι. Τον Σεπτέμβριο ήρθε στην επιφάνεια η ιστορία με τους Άραβες και τον Τσάκα αλλά, όπως αποδείχτηκε, ήταν μια… τρύπα στο νερό. Αυτό κράτησε για αρκετούς μήνες μέχρι που δεν έγινε τίποτα και το αδιέξοδο παραμένει. Αυτήν την περίοδο είναι στο προσκήνιο η λύση του Αλαφούζου, ενώ παράλληλα ο Ανδρέας Βγενόπουλος προσπαθεί να δώσει λύσεις. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η λύση του ισχυρού άντρα του ΣΚΑΪ είναι η μοναδική, αφού και οι Παλαίμαχοι που ήθελαν να ανακατευτούν δεν τα κατάφεραν και το θέμα πάγωσε.

Ο Αλαφούζος θα ανακοινώσει την Πέμπτη(3/5) το απόγευμα το πλάνο του για την σωτηρία του Παναθηναϊκού. Είναι η τελευταία ελπίδα για να σωθεί η πιο ιστορική ομάδα της χώρας. Είναι η τελευταία ευκαιρία για να υπάρχει και αύριο ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα, από το επιχειρηματικό κόσμο την προσπάθεια του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ στηρίζουν ο Αδαμάντιος και ο Λεωνίδας Πολέμης, ο Θεόδωρος Βασιλάκης, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος (διευθύνων σύμβουλος της Chipita) ενώ έχει γίνει και μία πρώτη επαφή με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας κ. Απόστολο Ταμβακάκη. Στα ιδρυτικά μέλη του «Σωματείου» συμπεριλαμβάνονται ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Δημήτρης Βερβεσός, οι δικηγόροι Γιάννης Ηρειώτης, Αθηνά Μπαλομένου.

Από τον καλλιτεχνικό χώρο ακούγονται τα ονόματα των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη ενώ από τον χώρο της δημοσιογραφίας ο Παύλος Τσίμας και η Σία Κοσιώνη. Τέλος, τα δημοσιεύματα θέλουν ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη να είναι και η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, αλλά και ο παλαίμαχος Αριστείδης Καμάρας. Είναι μια «περίεργη» κίνηση που όμως όλοι εύχονται να πετύχει για το καλό του Παναθηναϊκού.

Οι φίλοι της ομάδας έχουν να σκεφτούν, εκτός από τα διοικητικά, και το αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα  τερμάτισε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα πάρει μέρος στη διαδικασία των πλέι-οφ. Οι πράσινοι ξεκίνησαν με διαφορά τεσσάρων πόντων από τον Ατρόμητο, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Το Τριφύλλι έδωσε τον πρώτο του αγώνα και αναδείχθηκε ισόπαλο με 1-1 με τον Ατρόμητο και πέταξε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη της πρώτης θέσης όπου θα σημαίνει παράλληλα την συμμετοχή στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας χρονιάς.

Τα… σπουδαία πλησιάζουν για το Τριφύλλι. Λίγες ώρες υπομονή και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο και να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.

Αδάμ Τσίκουρας

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]