Ένα από τα καλά στοιχεία -δεν είναι και πολλά εδώ που τα λεμέ- για τις ελληνικές ομάδες είναι οι καλές επιλογές Αμερικανών νεαρών παικτών με χαμηλά κασέ  από τα Κολέγια. Ο Πανιώνος το έχει αναγάγει μάλιστα σε επιστήμη, έχοντας αναδείξει ουκ λίγους σπουδαίους παίκτες, με κάποιους εξ΄ αυτών να κάνουν μεγάλη καριέρα ακόμα και στο ΝΒΑ!

Έτσι και τώρα φαίνεται πως η επιλογή του Τζον Ντίμπλερ, μόνο σωστή μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο αμερικανός γκαρντ επιβεβαίωσε τη φήμη του μεγάλου σουτέρ (εξ’ ου και το παρατσούκλι του 3bler)  και στο παιχνίδι με τον Άρη, είχε το εκπληκτικό 4/4 έξω από τη γραμμή των 6.75 μέτρων! Με άλλα λόγια 100% ευστοχία.

Ωστόσο, ο Ντίμπλερ θα πρέπει να σπάσει μία κατάρα…!

Αυτή που θέλει τους καλύτερους μπόμπερ του NCAA να αποτυγχάνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εξαίρεση θα μπορούσε να αποτελέσει βέβαια ο Κέιντρεν Κλαρκ (3ος σε εύστοχα τρίποντα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού με τη φανέλα του Σεντ Πίτερς) , καθώς ξεκίνησε εξαιρετικά τη σταδιοδρομία του στο Αιγάλεω, αλλά από τον Άρη έφυγε με τη στάμπα του μονοδιάστατου και του… λίγου!

Ο Τζέρι ΜακΝαμάρα (10ος με το Σιράκιους) από την μεριά του, έφτασε στο σημείο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά πριν οδηγηθεί σε αυτή την απόφαση είχε προλάβει να αποτύχει παταγωδώς σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Ακόμα θυμάμαι τα πρωτοσέλιδα των ερυθρόλευκων εφημερίδων, οι οποίες έκαναν λόγο για έναν σκόρερ που θα άφηνε εποχή. Δικαιολογημένα βέβαια, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Μακναμάρα είχε καλό όνομα…

Τελευταίος στην λίστα ο Εϊ Τζέι Έιμπραμς (12ος με το Τέξας). Ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, ο οποίος όμως δεν έπιασε στα Τρίκαλα και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι κακές γλώσσες λένε μάλιστα ότι δεν ήταν και αυτό που λέμε «καλό παιδί». Ίσως να ήταν και αυτός ο λόγος που δεν μπόρεσε να πετύχει. Ίσως και όχι. Καλώς κακώς όμως, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει στον επαγγελματικό αθλητισμό, έτσι όπως τουλάχιστον τον γνωρίζουμε τώρα…

(8/11/2011)

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]