Με εντολή Σαμαρά και την πλήρη στήριξη σύσσωμου του πολιτικού κόσμου της χώρας, η κυβέρνηση θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες μία μεγάλη εκστρατεία για την προστασία του δημόσιου χρήματος από τις ΜΚΟ.Ιδιαίτερα τώρα που έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα, πολλοί είναι οι επιτήδειοι που θέλουν να βάλουν το χέρι στο… μέλι!

Η συγκυβέρνηση λοιπόν πριν πεινάσει μαγειρεύει και σε συνεργασία με αδέκαστους ιδιώτες και εκπροσώπους της εκκλησίας, επεξεργάζεται ήδη το σχέδιο ίδρυσης μίας καινούριας ΜΚΟ, που θα ελέγχει τις υπόλοιπες ΜΚΟ και θα προστατεύει το Δημόσιο χρήμα.

Το τελευταίο διάστημα, αν δεν το πήρατε χαμπάρι, σκάνε η μία μετά την άλλη οι απάτες με διάφορες «απίθανες» ΜΚΟ, οι οποίες τα προηγούμενα χρόνια πήραν μεγάλα χρηματικά ποσά από τα δημόσια ταμεία, γεγονός που φυσικά συνέβαλε και αυτό στη χρεοκοπία της χώρας μας.

Το «φοβερό» με αυτές τις ΜΚΟ είναι ότι κατάφερναν και έπαιρναν κονδύλια από τα υπουργεία χωρίς κανείς υπουργός και γενικά πολιτικός να γνωρίζει τίποτα. Αυτό το γεγονός προβληματίζει τις Αρχές, καθώς οι συγκεκριμένοι απατεώνες, πρέπει να είναι τρομερά δικτυωμένοι. Είτε πλαστογραφούσαν τις υπογραφές των υπουργών, είτε είναι αόρατοι και έμπαιναν ανενόχλητοι στα υπουργικά γραφεία. Δεν αποκλείεται δε να πρόκειται και για σπείρες εξωγήινων όντων.

Όπως και να ‘χει το πολιτικό προσωπικό ανήσυχο παρακολουθεί τις εξελίξεις και δηλώνει έτοιμο και αποφασισμένο να αναλάβει δράση. Υπουργοί και βουλευτές γνωρίζουν καλά πως δεν μπορούν να μένουν πια με σταυρωμένα τα χέρια και ζητάνε να γίνουν συντονισμένες κινήσεις ώστε η πατρίδα μας να «καθαρίσει» μία και καλή με αυτά τα λαμόγια.

Ο Πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του «αφουγκράζονται» την απαίτηση των βουλευτών, αλλά και της κοινής γνώμης. Γι` αυτό το λόγο ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε τη σύσταση μίας νέας «αδιάφθορης» ΜΚΟ, η οποία θα λειτουργεί σαν τους «αδιάφθορους» του ΣΔΟΕ και σκοπός της θα είναι η προστασία των ταμείων του Δημοσίου από όλες τις υπόλοιπες «κακές» ΜΚΟ.

Από την πλευρά της κυβέρνησης υπάρχει η πίστη πως με αυτόν τον τρόπο θα λυθεί μία και καλή το πρόβλημα και δεν θα υπάρξουν νέες «μαύρες τρύπες» στα δημόσια ταμεία.

Το μόνο «αγκάθι» που πρέπει να ξεπεραστεί για να πάρει σάρκα και οστά η συγκεκριμένη απόφαση είναι διαδικαστικό. Δηλαδή, το ότι η νέα ΜΚΟ πρέπει να πάρει κάποια κονδύλια για τα έξοδα λειτουργίας της και για την ώρα κανείς υπουργός δεν δέχεται να τα εγκρίνει, καθώς όλοι φοβούνται μήπως και μπλέξουν. Ο Πρωθυπουργός, όμως, αναμένεται να κάμψει τις αντιστάσεις και η ΜΚΟ «Save Public Money», όπως θα ονομάζεται, θα ξεκινήσει άμεσα τη Θεάρεστη δράση της.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]