Ένα εξάχρονο αγόρι από την Ινδία που ζει στη βορειοανατολική πολιτεία του Μιζοράμ πάτησε τυχαία κοτόπουλο του γείτονά του με το ποδήλατό του και έσπευσε να το μεταφέρει στο νοσοκομείο για να σώσει τη ζωή του, σκοπεύοντας να πληρώσει για θεραπεία με ό,τι χρήματα είχε από το χαρτζιλίκι του. Η φωτογραφία του μικρού, με το κοτόπουλο στο ένα χέρι και ένα ινδικό χαρτονόμισμα δέκα ρουπιών στο άλλο, διαδόθηκε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ιστορία έγινε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook στην οποία ο χρήστης Σανγκά διηγήθηκε την ιστορία για το πώς ο Ντερέκ προσπάθησε να σώσει τη ζωή του κοτόπουλου που πάτησε κατά λάθος.

Η ανάρτηση με το συμπαθή μπόμπιρα έγινε viral με πάνω από 90.000 κοινοποιήσεις και περίπου 100.000 «μού αρέσει». Η καλοσύνη του δεν πέρασε απαρατήρητη, και οι χρήστες των social media απάντησαν με εικονικά χειροκροτήματα και αγάπη για την αθωότητα και τη συμπόνια του μικρού αγοριού.

*Αλιευμένο από το skai.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]