O Quentin Tarantino πήρε μέρος σε πορεία εναντίον της αστυνομικής βίας, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των αστυνομικών.

“Πιστεύω ότι συμβαίνουν εκτελέσεις εν ψυχρώ από τους αστυνομικούς και θεωρώ ότι πρέπει να ξεσηκωθούμε και να αντισταθούμε σε αυτό. Βρίσκομαι εδώ για να πάρω θέση: στέκομαι με τους δολοφονημένους…”, δήλωσε ο διάσημος σκηνοθέτης και η απάντηση των αστυνομικών δεν άργησε να έρθει.

Η ένωση αστυνομικών Νέας Υόρκης εξέδωσε μία σκληρή ανακοίνωση και καλεί τον κόσμο να μποϊκοτάρει τη νέα ταινία του Tarantino, «The Hateful Eight».

tarantino

 

«Δεν μας εκπλήσσει ότι κάποιος που έχει χτίσει την καριέρα του δοξάζοντας το έγκλημα και τη βία, μισεί τους αστυνομικούς » δήλωσε ο Πάτρικ Λιντς, εκπρόσωπος της Οργάνωσης Υπεράσπισης Αστυνομικών, ο οποίος αποκάλεσε τον Ταραντίνο «υπερασπιστή της διαφθοράς».

«Οι αστυνομικοί που ο Ταραντίνο αποκαλεί “δολοφόνους” δεν ζουν σε κάποια ταινία του ή στην κινηματογραφική του φαντασία. Ρισκάρουν και σε πολλές περιπτώσεις θυσιάζουν τις ζωές τους για να προστατεύουν τις κοινότητες από το πραγματικό έγκλημα και την καταστροφή. Ηρθε η ώρα να δώσουμε ένα μάθημα στον κύριο Ταραντίνο που ήρθε στη Νέα Υόρκη για να λανσάρει το ”Cop Fiction” του. Να μποϊκοτάρουμε την ταινία του…»

 

 

Πηγη: ysterografa.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]