Αποκαλυπτικός για τις προθέσεις της ΝΔ ο Κώστας Καραγκούνης

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι η ΝΔ θα ανατρέψει τον Νόμο Κατρούγκαλου, που έτσι κι αλλιώς θα είναι προς όφελος των συνταξιούχων κι από κει και πέρα θα εφαρμόσει τον προσωπικό κουμπαρά, που πρώτος εφάρμοσε και ήταν επιτυχημένο ο δικτάτορας Πινοσέτ στη Χιλή.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Καραγκούνης, τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, που μίλησε στο στο NEWS 24/7 RADIO στους 88,6 για το ασφαλιστικό. Όπως είπε “θα ανατρέψουμε τον Νόμο Κατρούγκαλου, που έτσι κι αλλιώς θα είναι προς όφελος των συνταξιούχων κι από κει και πέρα θα δώσουμε την δυνατότητα της επικουρικής ασφάλισης, απο έναν προσωπικό κουμπαρά. Ο πρώτος που εφάρμοσε αυτό το σύστημα που ήταν το πιο επιτυχημένο παγκοσμίως, το εφάρμοσε ο δικτάτορας Πινοσέτ στη Χιλή. Ισχύει στην Ευρώπη, ισχύει και στην Αμερική” και πρόσθεσε: “Θα δοθεί η δυνατότητα επικουρικής ασφάλισης από τον ατομικό κουμπαρά. Βεβαίως χρειάζονται προϋποθέσεις, ώστε να καλύπτονται και να εξασφαλίζονται τα χρήματα. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια άλλη φιλοσοφία του Ασφαλιστικού”.

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στις αγορές και έκανε λόγω για θηριώδη πλεονάσματα που πρέπει να πετυχαίνει η χώρα τα επόμενα χρόνια.

“Δυστυχώς η πόρτα του μνημονίου θα είναι πάλι μπροστά” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, επανέλαβε τις δεσμεύσεις Μητσοτάκη για σταδιακή μείωση της φορολογίας, κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και δημιουργία “προσωπικού κουμπαρά” στην ασφάλιση.

Πηγή: News247

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]