H Μαριώ, η Λένα Αλκαίου
και η Άβα Γαλανοπούλου

«Στις Γραμμές του Έρωτα»

Από 6 Δεκεμβρίου
κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι
στη μουσική σκηνή «Γραμμές»

Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Λευτέρης Χαρέλλης
και την σκηνογραφία ο Γκάυ Στεφάνου

Εικοστός αιώνας. Σ’ ένα από τα σπίτια με το χαρακτηριστικό κόκκινο φως, δυό γυναίκες του περιθωρίου, η Λουλού (Άβα Γαλανοπούλου) και η Ρόζα (Λένα Αλκαίου), φίλες και αντίζηλες παράλληλα, ζώντας κάτω από την ίδια στέγη, καυγαδίζουν και συμφιλιώνονται μέσα από ξεκαρδιστικές ιστορίες και νταλκαδιάρικα τραγούδια που σχολιάζουν τις ζωές τις δικές τους και των γύρω τους.

Η Μαριώ, με τον μοναδικό της τρόπο, παρεμβαίνει και επηρεάζει τις ζωές τους, μέσα από στίχους ρεμπέτικων και λαϊκών τραγουδιών.

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν γρήγορα και βίαια, σ΄ αυτή την «γειτονιά» που συγκατοικούν άγιοι και δαίμονες, η διάθεση για ζωή ενώνει τον κόσμο, σε μια αέναη γιορτή, που οδηγεί στην τελική κάθαρση.

Η συγκινητική ερμηνεία της Μαριώς, η αυθεντικά λαϊκή φωνή της Λένας Αλκαίου, η νεανική, ζεστή χροιά της φωνής του Χάρη Πανόπουλου, μαζί με τις μπριόζες ερμηνείες της Άβας Γαλανοπούλου συνθέτουν ένα μοναδικό γλέντι με πρόζες, τραγούδι και χορό, που κορυφώνεται στο δεύτερο μέρος της παράστασης.

ΜΑΡΙΩ, ΑΒΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ

Καταξιωμένοι βιρτουόζοι μουσικοί θα πλαισιώνουν την παράσταση: Παναγιώτης Παπαγεωργίου (πιάνο, φωνή), Δημήτρης Λίβανος (μπουζούκι, φωνή), Γιάννης Παππάς (βιολί), Αντώνης Κουτελιέρης (κιθάρα), Ισίδωρος Παπαγεωργίου (μπάσο).

Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου και την μουσική επιμέλεια έχει ο Δημήτρης Λίβανος.

Στις «Γραμμές» από τις 6 Δεκεμβρίου.
Κάθε Σάββατο 10.30 το βράδυ και Κυριακή 2.30 το μεσημέρι.

Μουσική Σκηνή «Γραμμές»
Κωνσταντινουπόλεως 111-Κεραμεικός
Τηλ. 210 3414350
www.grammesmousikiskini.gr
mail:  grammesmousikiskini@gmail.com

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]