Το πρώτο της διαφημιστικό σποτ, με το οποίο ουσιαστικά θα ανακοινώσει και την ίδρυσή της, ετοιμάζει η «Τελεία», το νέο κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου.

Ο Απόστολος, πιάνοντας, όπως πάντα, το κλίμα της εποχής, προετοιμάζει σε πυρετώδεις ρυθμούς το πρώτο σποτ του νέου πολιτικού φορέα που δημιούργησε για να βάλει «τελεία» στα κόμματα! Ένα διαφημιστικό, το οποίο σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης και έρχεται ως απάντηση σε αυτό που έφτιαξε για το Ποτάμι ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

gkletsos2

Το concept της «πρώτης φοράς» το οποίο ο Σταύρος Θεοδωράκης έκλεψε από τον  Μπαράκ Ομπάμα, προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά ο Γκλέτσος το βρήκε εντελώς γλυκανάλατο και γι` αυτό προχωράει ένα βήμα παραπέρα.

Άλλωστε, ποιος Θεοδωράκης και ποιος Ομπάμα, μπορούν να ανταγωνιστούν στον τομέα του σεξ τον Απόστολο τον Γκλέτσο, ο οποίος ως γνωστόν «γαμάει και δέρνει».

Το έχει αποδείξει τόσα χρόνια στη show biz, που δεν άφησε ήσυχη ούτε θηλυκιά γάτα, αλλά και στη συνέχεια στον τομέα της αυτοδιοίκησης, όταν έδειρε εργολάβο που του πρότεινε να πάρει μίζα.

gkletsos3

Ο Αποστόλης, μετά τη θριαμβευτική επανεκλογή του στο δήμο Στυλίδας βάζει πλώρη για τη Βουλή, θέτοντας συμμετοχή στις επόμενες εθνικές εκλογές και καλεί τον κόσμο να τον ακολουθήσει. Όχι διστακτικά και δήθεν διανοουμενίστικα, όπως ο Σταύρος, αλλά αυθεντικά… Με το κτηνώδες ένστικτο που του άρεσε να λειτουργεί πάντα. Είτε ως ηθοποιός, είτε ως δήμαρχος.

Αυτό αναδεικνύει και το σποτ…

Νεαρές παρθένες, σιτεμένες που έχουν καιρό να κάνουν σεξ, γέροι που δεν τους σηκώνεται, αλλά και αγόρια που είναι κάπως συνεσταλμένα και ντρέπονται να την πέσουν σε γκομενάκια, δεν έχουν παρά να εμπιστευθούν την «Τελεία».

«Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει», είναι το βασικό σύνθημα της νέας μεγάλης σεξουαλικής παράταξης, όπως φυσικά και το διαχρονικό «Τελεία και παύλα, Γκλέτσο είσαι καύλα»!

gkletsos4

Για να πετύχει τους στόχους του ο Αποστόλης δημιουργεί μία εξαιρετική ομάδα που θα τον συνοδεύσει σε αυτό το τολμηρό εγχείρημα. Ήδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και μέσω της «Σαλαμάνδρας» ανακοινώνεται η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του νέου πολιτικού φορέα.

Είναι τιμή μας, που ο Αποστόλης εμπιστεύθηκε σε εμάς την είδηση πως ο Πέτρος Τατσόπουλος αποφάσισε να συμπορευθεί με την «Τελεία»!

tatso

Απόστολος και Πέτρος ενώνουν τις δυνάμεις τους στον νέο πολιτικό φορέα, στο μοναδικό κόμμα στην Ελλάδα, που ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος έχουν πηδήξει όχι απλώς τη μισή, αλλά ολόκληρη την Αθήνα!

Οι δυο τους είχαν βλέπετε διαφορετικό target group. Ο Γκλέτσος «εξυπηρέτησε» περισσότερο λαϊκές γυναίκες ή αν προτιμάτε είχε πιο ελαφρύ ρεπερτόριο, όπως η Ντενίση, η Μαστροκώστα, η Βίσση και η Βερόνικα Αργέντζη.

Από την άλλη, ο Πέτρος ως συγγραφέας, έχει στο παλμαρέ του σημαντικές επιτυχίες σε πιο σοφιστικέ κορίτσια των γραμμάτων και των τεχνών.

tatso2

Τα δύο τοτέμ του έρωτα ενώνουν λοιπόν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται στιγμές απόλαυσης και πάθους. Στόχος τους να μας πηδήξουν όλους. Αν θες να το ζήσεις, αρκεί να τους ψηφίσεις…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]