Αν δεν είστε από τους τυχερούς που συνεχίζουν ακόμη τις διακοπές τους και δεν έχουν επαφή με ίντερνετ και τηλεοράσεις, τότε είναι αδύνατο να έχετε γλιτώσει από τη νέα «μάστιγα» που λέγεται «Ice bucket challenge», κοινώς… «μπουγέλωμα».

Διάφοροι celebrities σε κάθε γωνιά του πλανήτη μπουγελώνονται με παγάκια ή κρύο νερό, υποτίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Μετά προκαλούν έναν άλλο celebrity να κάνει το ίδιο. Αν αυτός το κάνει, τότε 10 δολάρια μπαίνουν στο λογαριασμό, αν «κωλώσει» θα πληρώσει από την τσέπη του 100 δολάρια.

Οι περισσότεροι celebrities είναι βέβαια τσίπηδες και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι θέλουν όλοι την ώρα να ασχολούμαστε μαζί τους έχουν ξεκωλωθεί στο μπουγέλωμα.

Η μόδα έφτασε πρόσφατα και στη χώρα μας, με διάφορους ξεπλένηδες να νομίζουν πως είναι αστέρες του Hollywood.

Υπάρχουν, όμως και οι εξαιρέσεις. Άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο κοινό καλό, όπως για παράδειγμα ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιο Όρος θέλησε να αξιοποιήσει την «μπουγελωμανία» για να αποδείξει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε δαιμονική κατάσταση, όπως έγραψε και σε πρόσφατο άρθρο του.

Ο «Άγιος Πατέρας» έριξε πάνω του έναν κουβά με παγωμένο αγιασμό και προκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει το ίδιο.

Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν… Οι αρχισυντάκτες της Ελεύθερης Ώρας πιστεύουν πως ο Τσίπρας δεν θα δεχθεί την πρόκληση επειδή αν πέσει πάνω του ο αγιασμός θα καεί, ενώ ακόμη και στην Αυγή υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν πως ο Αλέξης είναι τόσο φλώρος που δεν πρόκειται να δεχθεί να πέσει πάνω του παγωμένο νερό. Ακόμη και στις διακοπές του στη Νάξο κανείς δεν τον είδε βρεγμένο. Δεν έμπαινε καν στη θάλασσα το άτομο για να μη χαλάσει το προφίλ του.

Η ουσία είναι πως τα μεγάλα «debate» μπουγελώματος έχουν ήδη ξεκινήσει και η κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις αναμετρήσεις.

Ο Αλέφαντος μπουγελώθηκε και προκάλεσε τον Δούρο, ο Μπάτμαν προκάλεσε τον Τζόκερ και το αποκορύφωμα του challenge… το ταλέντο προκάλεσε την Μόνικα!

ÅÊÄÇËÙÓÇ ÃÉÁ ÔÁ 40 ×ÑÏÍÉÁ ÔÏÕ  ÓÕÍÄÅÓÌÏÕ ÁÃÁÐÇÓ #ÉÅÑÏÓ ×ÑÕÓÏÓÔÏÌÏÓ#(ÐÁÃÊÑÁÔÉ)(ÖÙÔÏ ÌÇÔÑÏÐ. ÁÌÂÑÏÓÉÏÓ)

Και αυτά είναι μόνο η αρχή…

Υπάρχουν πολλά ακόμη «ζευγάρια» που αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

Ο Μητσοτάκης να προκαλέσει τον Σαμαρά

Ο Σκρουτζ ΜακΝτακ τον Μαύρο Πιτ

Ο ΓΑΠ τον Βενιζέλο

Ο Αλαφούζος τον Μαρινάκη

Η Βανδή τη Βίσση

Η Γάτα τον Σκύλο

Ο Ρόκι Μπαλμπόα τον Ιβάν Ντράγκο

Ο Θέμος Αναστασιάδης τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Η δίαιτα τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Το χιούμορ τον Μάρκο Σεφερλή κα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]