Nεογέννητο βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων,στο συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα στο Αίγιο. Το άφησε εκεί η 30χρονη μητέρα του, η οποία όπως παραδέχτηκε φοβόταν τον κοινωνικό της περίγυρο επειδή ήταν παιδί εκτός γάμου.Η γυναίκα στη συνέχεια πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο με αιμορραγία, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Το μωρό εντοπίστηκε νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η κοπέλα πέταξε το μωρό σε κάδο. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν το μωρό ήταν ζωντανό όταν το άφησε εκεί. Αμέσως μετά την καταγγελία, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της και η ενημέρωση από τους γιατρούς του νοσοκομείου ότι μια νεαρή είχε παρουσιάσει αιμορραγία κατόπιν επιπλοκών από τοκετό χωρίς να έχει μαζί της το μωρό, τους οδήγησε στο νοσοκομείο του Ρίου.

Η 30χρονη επίτοκος, που εντοπίστηκε στη Μαιευτική Γυναικολογική κλινική, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό και ομολόγησε ότι εκείνη το πέταξε στα σκουπίδια για να κρύψει τη γέννα.

Πηγή: mixanitouxronou.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]