Οι Δ.Ο.Γ.Μ.Α. θα εμφανιστούν για ένα μοναδικό live στο Γαλατικό Χωριό στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 2 Μαρτίου.

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της δεύτερης ολοκληρωμένης δουλειά τους με τίτλο «Γυμνή Αλήθεια» οι Δ.Ο.Γ.Μ.Α. εμφανίζονται, μετά από πολύ καιρό, στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο Γαλατικό Χωριό στη Χαλκίδα! Ένα μέρος που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία τους λόγω της μοναδικότητας, της πρωτοτυπίας και της φιλοξενίας του χώρου αυτού.

Γαλατικό Χωριό
Μητροπολίτου Βασιλείου 58
Χαλκίδα
Ώρα Έναρξης: 21:00
Είσοδος Ελεύθερη

DOGMA LIVE CHALKIDA
Γαλατικό Χωριό:
Βρισκόμαστε στο 2012 μ.Χ…
Όλη η Χαλκίδα είναι κάτω από ανόητη κατοχή. Όλη;;; Όχι!

Ένα χωριό που το κατοικούν αδιόρθωτοι Χαλκιδαίοι, αντιστέκεται ακόμα και θα αντιστέκεται πάντα στον κατακτητή. Γιατί αυτοί παραμένουν ελεύθεροι κι ευτυχισμένοι!

Το Γαλατικό Χωριό είναι η πρώτη προσπάθεια στην πόλη της Χαλκίδας να γνωρίσουμε τον ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ της ΜΠΥΡΑΣ.

Απολαμβάνουμε, διαβάζουμε, δοκιμάζουμε, διδάσκουμε και διδασκόμαστε, για μία αρχαιότατη παγκόσμια κουλτούρα που χτίστηκε με βάση την ΜΠΥΡΑ.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ για να απολαμβάνουμε κάθε μέρα!

Δ.Ο.Γ.Μ.Α.:
Οι Δ.Ο.Γ.Μ.Α. είναι ένα συγκρότημα της ελληνικής rock σκηνής. Σχηματίστηκαν το 2001 στην Αθήνα από τους Νίκο Γιακουμάκη, Νικόλα Μανούση και Σταμάτη Μανούση. Το 2003 ηχογράφησαν ένα demo με 2 τραγούδια το οποίο κυκλοφόρησε από χέρι σε χέρι.

Μέχρι το 2011 κάνανε live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και festival.
Το 2012 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Νεκρή Ψυχή» από την Fm Records. Το 2014 κυκλοφορούν το digital single με τίτλο «Το Ταξίδι» που γίνεται και το πρώτο τους videoclip. Παράλληλα συνεχίζουν τις live εμφανίσεις και συμμετέχουν σε festival κοινωνικού χαρακτήρα και όχι μόνο.

Το Νοέμβριο του 2015 κυκλοφόρησαν τη δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Γυμνή Αλήθεια» από την Final Touch – The Label.

Οι Δ.Ο.Γ.Μ.Α αποτελούνται από τους:
Νίκο Γιακουμάκη (Φωνητικά – Ακουστική κιθάρα – Πλήκτρα)
Γιώργο Κρικέλη (Τύμπανα)
Νίκο Γαγγάδη (Κιθάρες – Φωνή)
Νίκο Γεωργάκη (Κιθάρες – Φωνή)
Φαίη Ψωμαδάκη (Πλήκτρα – Φωνή)
Αλέξανδρο Κουτσομιχάλη (Μπάσο)

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]