Όπως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, έτσι και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανήκει στα μπακούρια. Οι υπόλοιποι που είναι σε σχέση, την πάτησαν! Εκτός φυσικά απ` όσους είναι παντρεμένοι πάνω από 30 χρόνια, που πια δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν.

OK, ξέρω. Θα πείτε πως για σας δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν πέφτετε στη λούμπα. Είστε ψαγμένοι και η γιορτή των ερωτευμένων είναι ένα εμπορικό τρικ κι ότι εσείς γιορτάζετε κάθε μέρα, αλλά μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας. Κλάιν μάιν!

Στατιστικά, σε κάθε ζευγάρι ο ένας από τους δύο θέλει να κάνει κάτι ιδιαίτερο του Αγίου Βαλεντίνου και όχι δεν είναι απαραίτητα η γυναίκα αυτός ο ένας (επειδή την κατηγορία για σεξισμό, καραμέλα την έχετε κάνει). Είναι σχεδόν πάντα , όμως, η γυναίκα… Και ακόμα κι αν δεν είναι, ο άντρας νιώθει ενοχές. Πιστεύει πως η γυναίκα του κατά βάθος θέλει να το γιορτάσουν και για να αποφύγει τη μουρμούρα, κάτι θα σχεδιάσει. Δεν θα το ρισκάρει…

Μα ένα δωράκι, ένα δείπνο, μια ταινιούλα, κάτι θα οργανωθεί. Έστω το παραμικρό, για να αποφευχθεί η πιθανότητα να μην κάνεις πάλι σεξ και να κοιμηθείς στον καναπέ.

Για να περάσουμε στο θέμα μας, όμως, το μπακούρι (ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικής προτίμησης) δεν έχει τέτοια θέματα. Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου είναι απλά μία ακόμα Κυριακή!

Θα ξυπνήσει, θα πάει για καφεδάρα, θα κοροϊδέψει φίλους/φίλες που αγωνιούν για το τι θα κάνουν το βράδυ και μετά θα βγει να συναντήσει άλλους singles στο αγαπημένο του/της μπαρ και ό,τι ήθελε προκύψει… Κανένα άγχος!

Οι υπόλοιποι έχουν θέμα. Τι θα κάνετε δεν ξέρω… Σας ξορκίζω όμως. Μην μείνετε σπίτι για να δείτε μία από τις ταινίες που προτείνονται σε άρθρα του τύπου «5+1 ταινίες για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου»!

Μη δείτε καμία από αυτές τις ταινίες που σας προτείνουν σε διάφορα sites άνθρωποι όπως εγώ.

Οι ταινίες αυτές δεν είναι ωραίες, οι πρωταγωνιστές τους όμως είναι πολύ πιο ωραίοι από εσάς (και άνδρες και γυναίκες) και τα κάνουν όλα καλύτερα από εσάς. 

Γνωρίστηκαν πιο ρομαντικά, φιλήθηκαν για πρώτη φορά πιο ρομαντικά, πηδήχτηκαν για πρώτη φορά ακόμα πιο ρομαντικά.

Χώρισαν, έμπλεξαν με άλλους, αλλά μετά μεσολάβησαν διάφορα ρομαντικά και βρέθηκαν ξανά μαζί. Και πλέον δεν μπορεί να τους χωρίσει κανείς…

Δεν παίζει μετά από όλα αυτά η σχέση σας να γίνει καλύτερη… Το πιθανότερο είναι πως θα μισήσετε ο ένας τον άλλον για το πόσο κανονική είναι η σχέση σας, που δεν έχετε δώσει καν ένα φιλί στη «kiss cam» ενός αγώνα baseball.

Αλλά κι εμείς site είμαστε και κάπως πρέπει να ζήσουμε Θα σας προτείνουμε κι εμείς μία ταινία για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου! Μία ταινία που αποδεικνύει πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανήκει στα μπακούρια!

«Η Σφαγή του Αγίου Βαλεντίνου». Την ώρα που οι ερωτευμένοι γιόρταζαν ο Αλ Καπόνε εκτελούσε τους ανταγωνιστές του στο Σικάγο.

Ο Αλ δεν είχε γκόμενα εκείνη την περίοδο. Διασταυρωμένο. Διαφορετικά, πώς θα έκανε δουλίτσα;

*Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]