GAD. @ KOOKOO 16/5

Αμέσως μετά τη κυκλοφορία του digital single τους “A Kind Of Death”, οι GAD. θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή του Kookoo Live Bar για μία και μοναδική συναυλία αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου.
Καλεσμένη τους σ’ αυτό το live θα είναι η Κατερίνα Κοζαδίνου η οποία και συμμετέχει στο official video της τελευταίας τους κυκλοφορίας.
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Late Farewell.

Λίγα λόγια για τους λόγια για τους special guests:

Η Κατερίνα Κοζαδίνου γεννήθηκε το 1983 στην Πολωνία και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Το 2008 κέρδισε το διαγωνισμό “Ca Balance” ως ανερχόμενη jazz τραγουδίστρια.
Έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ στην Ολλανδία, στην Ελλἀδα και στο Βέλγιο, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα North Sea Jazz Festival, Breda Jazz, SPS Jazz Festival, Jazz International Liege, και Lantaren Venster.
 Εκτός απ᾽ το jazz τραγούδι έχει ασχοληθεί με το songwriting στα πλαίσια του δικού της project (Kit Kido) και με τη στιχουργική στο σχήμα Tuur Moens & Syndicate.

Η Late Farewell (Παναγιώτα Αλτανοπούλου) κινείται στο χώρο της folk/pop country σκηνής. Η ίδια, δημιούργησε τη μπάντα το Σεπτέμβριο του 2014, όταν στις original συνθέσεις έβαλε το προσωπικό του στίγμα ο Κώστας Σιδηροκαστρίτης (κιθάρα). Η μπάντα συνεχίζει να διαμορφώνεται μέχρι και σήμερα…

(p.s Οι πόρτες ανοίγουν στις 10:30 μμ. και η είσοδος είναι 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί.)

KOOKOO-LIVE-f

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]