Πέμπτη 9/10

Οι Rainfall στο Barcode μετά τις 10μμ

Rainfall

I  L i v e  I  DJ  I  p e r f o r m a n c e  I

 Rainfall

Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου οι εκπληκτικοί Rainfall θα βρίσκονται στην Κοζάνη στο Barcode Bar για ένα μοναδικό dj set και live performance που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν μουσικόφιλο αδιάφορο! Οι Rainfall είναι μια φρέσκια ιδέα νεοσύστατης “ηλεκτρονικής μπάντας’’. Ο Νικόλας Κιοσης aka Nico Jess, η Μαρία Στραντζα aka Maria S και η Εβίτα Ναλμπαντιδου aka Evita είναι τα βασικά μέλη της ομάδας. Συνδυάζοντας παλιούς και μοντέρνους ήχους με το δικό τους στίγμα δημιουργούν ένα διαφορετικό live performance. Η πρώτη εμφάνιση έγινε στο Rooftop Picnic στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης οπού άνοιξαν τον Weiss(UK) και τον Daniel Bortz. Ανά διαστήματα στα live θα υπάρχουν guest μουσικοί που θα πλαισιώνουν το σχήμα όπως σαξόφωνο, μπάσο, τρομπέτα ακόμα και extra vocalists. Ήδη στο πρώτο live φιλοξένησαν σαξόφωνο στο σχήμα τους και ποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει! Νέες εμφανίσεις αλλά και το πρώτο τους EP είναι στα άμεσα σχέδια τους.

“So be aware and take the opportunity to listen to their flawless deep tech and underground beats”.

Rainfall μεγαρο μουσικης

Barcode
Μουράτη 10, Κοζάνη
Τηλ. 24610 29429
Facebook Page

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]