Ο Γαργαληστής του Δημήτρη Μπασλάμ

στο Burlesque

Ώρα έναρξης: 18.00

Ο Γαργαληστής του Δημήτρη Μπασλάμ είναι ένα έργο για αφηγητή και ορχήστρα. Tο 2005 κυκλοφόρησε το CD του παραμυθιού από τη Sony Music με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών όπως του Αντώνη Καφετζόπουλου, του Σωκράτη Μάλαμα, του Γιάννη Αγγελάκα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Γιάννη Χαρούλη, της Μάρθας Φριτζήλα και πολλών άλλων. Την ίδια χρονιά οι εκδόσεις Επόμενος Σταθμός εκδίδουν το βιβλίο με την εικονογράφηση του Βίκτωρα Μοσχόπουλου.

Έχει ταξιδέψει σε πάρα πολλά μέρη της Ελλάδας με κύριους Σταθμούς το ο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το 2007 και Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 2009 σε σκηνοθεσία και αφήγηση του Αντώνη Καφετζόπουλου. Στη συγκεκριμένη μουσική παράσταση, ο Δημήτρης Μπασλάμ αφηγείται την ιστορία του Γαργαληστή και μια ομάδα 5 μουσικών, την συμπληρώνουν σαν χορός με την μουσική και τα τραγούδια του έργου.

Μία πρωτότυπη όπως λένε μουσική παράσταση που φέρνει τα παιδιά σε επαφή με το πρόβλημα της μοναξιάς των σύγχρονων παιδιών και την χαρά της γενναιοδωρίας.Όλα αυτά μέσα από την τέχνη της αφήγησης και τον ενθουσιασμό του ακούσματος μιας ζωντανής ορχήστρας.

Δημήτρης Μπασλάμ Αφήγηση / Χρήστος Παππάς Φαγκότο / Θανάσης Τζίνγκοβιτς Κιθάρα / Edi Spaapen Κρουστά /
Σπύρος Χ”κωνσταντίνου Μαντολίνο/ Γιώργος ΑβραμίδηςΤρομπέτα

Μην το χάσει κανείς!!!

Βρείτε μας εύκολα στο παρακάτω link.

Η γνωριμία σας με το Burlesque σίγουρα θα είναι για σας μια εμπειρία και η γνωριμία μας με εσάς τιμή. Οι εκπλήξεις του σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε!!!

Εναλλακτικοί τρόποι επικοινωνίας για κρατήσεις:

Διεύθυνση: Burlesque Σκρα 10, Θεσσαλονίκη, 54622 (στενό πίσω από την εκκλησία Αγ.Σοφία κάθετο στη Αλ.Σβώλου)
Τηλ. 2310 288 153
E-mail:
info@burlesque.gr
FACEBOOK:
www.facebook.com/Burlesque.cafe.bar
TWITTER:
twitter.com/Burlesquegr
www.burlesque.gr

 Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]