«Όλα αλλάζουν» στο «Ρυθμός stage», με τους Γιώργο και Σταύρο Μυλωναδάκη, και αυτη την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου!

Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης είναι δύο καλλιτέχνες που τους αρέσει να πειραματίζονται να δοκιμάζουν να αλλάζουν και να αυτοσχεδιάζουν πάνω στη σκηνή!Με μία σταθερή πορεία στη μουσική, ένα προσωπικό album, ζωντανές εμφανίσειςκαι συνεργασίες με πολλούς από τους σπουδαιότερους δημιουργούς και τραγουδιστές, έρχονται για πρώτη φορά στο «Ρυθμός Stage».Μέσα από το δικό τους ύφος και αισθητική, επηρεασμένοι από τη ροκ, την παράδοση και τη λαϊκή μουσική, ενορχηστρώνουν, διασκευάζουν και ερμηνεύουν τολμηρά ότι αγαπούν.

«Όλα αλλάζουν». Τίποτα δεν είναι ίδιο και τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού η επαφή, η επικοινωνία και η αμεσότητα που τους χαρακτηρίζει, δημιουργεί μία διαδραστική σχέση με τους φίλους τους που κάνει κάθε παράσταση να είναι διαφορετική!

αφίσα

Μαζί τους οι:
Νάσσος Σωπύλης: keyboards/string arrangements, ακορντεόν
Γιάννης Καλκάνης: τύμπανα, κρουστά
Δημήτρης Παπανίκου: ηλεκτρικό μπάσο
Μάριος Μούρμουρας: κιθάρες
Νίκος Προμπονάς: παραδοσιακά έγχορδα

Ρυθμός Stage
Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Μαρίνου Αντύπα 38,
Ηλιούπολη 16345, Αθήνα
Τηλ: 210 975 0060
E-mail: info@rythmosstage.gr

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

***********************************************************
Ποιοι είναι ο Γιώργος και ο Σταύρος;
Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης είναι δίδυμα αδέλφια, τραγουδιστές, μουσικοί και συνθέτες.Γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Χίο. Στα 11 τους χρόνια ξεκινούν μαθήματα κιθάρας και πιάνου. Από τα 14 τους εμφανίζονται σε χώρους του νησιού και τελειώνοντας το σχολείο έρχονται στην Αθήνα για σπουδές, διοίκησης επιχειρήσεων και μάρκετινγκ αντίστοιχα. Παράλληλα συνεχίζουν τις μουσικές τους σπουδές στο διεθνές καλλιτεχνικό κέντρο «Athenaeum», θεωρητικών, πιάνου, τραγουδιού και αρχίζουν να εμφανίζονται σε διάφορους χώρους της Αθήνας. Στο «Bleucafé» της Πατησίων προκαλούν αίσθηση και περιέργεια, δημιουργούν το δικό τους κοινό και εμφανίζονται για πολλές συνεχόμενες σεζόν. Ωστόσο συνεργάζονται με τις Ελένη Δήμου, Λία Βίσση και Λένα Αλκαίου.Το 2003 κυκλοφορεί το προσωπικό τους cd με τίτλο «ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ» από τη UniversalMusic. Περιέχει 11 τραγούδια με συνθέσεις των ίδιων και συμμετοχές μεταξύ άλλων του Σταύρου Ξαρχάκου, του Γιώργου Δημητριάδη και του Δημήτρη Κοργιαλά.Την ίδια χρονιά είναι υποψήφιοι στα μουσικά βραβεία Mad και στην κατηγορία «καλύτερο ροκ video clip».Το 2004 περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα και συμμετέχουν στο φεστιβάλ μουσικής «RiverParty» στο Νεστόριο Καστοριάς.To 2005 επιμελούνται και διασκευάζουν τη μουσική των τίτλων της τηλεοπτικής σειράς του ANT1 «Γάμος με τα όλα του».Το Νοέμβριο του 2007 συνεργάζονται με τον Κώστα Μακεδόνα και τον Σταμάτη Κραουνάκη που σκηνοθετεί τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν» στη μουσική σκηνή «Gazarte». Συμμετέχουν και γράφουν τη μουσική του ομότιτλου τραγουδιού και συνεχίζουν με συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το Δεκέμβριο του 2008 συνεργάζονται με τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιώργο Χατζηνάσιο στη μουσική σκηνή «Ωδής..ια», με τίτλο της παράστασης «Εδώ τραγουδάμε». Ακολουθούν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το 2010 ολοκληρώνουν με μία παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το Δεκέμβριο του 2010 εμφανίζονται με τη Γλυκερία, τον Κώστα Μακεδόνα και το συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους στην «Αττική Σκηνή» και εν συνεχεία στη Θεσσαλονίκη στο «Stagelive».

Το Μάρτιο του 2011 σε ένα τιμητικό αφιέρωμα στη Λούλα Αναγνωστάκη διασκευάζουν το τραγούδι «Διαμάντια και μπλουζ» για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Iloveyou», σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Κραουνάκη που παίζεται στην Αθηναϊδα.

Στην πορεία συνεργάζονται και εμφανίζονται σε κάποιες συναυλίες με τους Μαχαιρίτσα, Στόκα, Σταρόβα, Θαλασσινό, Ασλανίδου, Νέγκα κ.α.

Το Γενάρη του 2014 εμφανίζονται ξανά με τον Μίμη Πλέσσα σε μία συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο στο θέατρο «Παλλάς» για 10 παραστάσεις.

Το 2015 παίρνουν μέρος και υπογράφουν τη μουσική και το τραγούδι της θεατρικής παράστασης «1822 Οι Σωσμένοι» σε σκηνοθεσία της Υρούς Μανέ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]