ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

Μαζι του η: ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Ο Κώστας Μακεδόνας, τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε καλές εμφανίσεις και πάντα επιτυχημένες.

Έτσι και τώρα, αυτό το καλοκαίρι, επιλέγει μελωδικούς και κυρίως λαϊκούς δρόμους επιδιώκοντας να ενωθεί με τον κόσμο σε μια παρέα που τραγουδάει την καρδιά και το κέφι της.

Ο αγαπημένος και πολύ σημαντικός τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας την Κυριακή 2 Αυγούστου στο Ανοιχτό θέατρο Κολινδρού θα μας χαρίσει μερικές από εκείνες τις μουσικές βραδιές που θα μείνουν για καιρό μέσα μας.

MAKEDONAS 1

Με τα τραγούδια του που έχουμε όλοι αγαπήσει και τραγουδήσει, θα μας παρασύρει σε δυνατές μουσικές στιγμές που θα περιέχουν από το κλασικό πια «Ποδήλατο», τη «Λίζα» και τα «Μαργαριτάρια» μέχρι τα λαϊκά της δισκογραφίας του και όχι μόνο, τραγούδια που μεταδίδουν το κέφι και τη χαρά και που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε τραγούδια όπως το «Στον Λευκό τον Πύργο», το «Έπεσε Έρωτας» ή τα κλασικά «Αχ αυτός ο άτιμος», «Ο πιο καλός ο μαθητής» και τόσα άλλα υπέροχα και αγαπημένα.

Δισκογραφικά, πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και το καινούργιο cd του Κώστα Μακεδόνα, από το οποίο ήδη έχει ξεχωρίσει το πρώτο single με τίτλο «Δεν σου ανήκω», ενώ το δεύτερο single με τίτλο «Χωρίς εσένα» ήδη έχει ξεκινήσει να μεταδίδεται και αναμένεται να γίνει και αυτό επιτυχία.

MAKEDONAS 2

Μαζί του επί σκηνής, η Ζωή Παπαδοπούλου, μια αυθεντική λαϊκή ερμηνεύτρια που η πορεία της στο χώρο του καλού τραγουδιού αφήνει πολλές υποσχέσεις.

Layout 1

Οργάνωση παραγωγής: fresh live & Πολιτιστικός Σύλλογος Κολινδρού ‘‘Νικόλαος Λούσης’’

INFO
Ανοιχτό θέατρο Κολινδρού Πιερίας
Ώρα έναρξης: 21:15
Τηλέφωνο πληροφοριών: 6949950530
Είσοδος: 10€, Μαθητικό: 5€, Προπώληση: 8€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ: LIGHTMADE (Ευριπίδης Θεοδοσίου), τηλ: 2353021447
ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Βιβλιοπωλείο Σαββίδης, τηλ: 2351046830
Ηλεκτρονικά: www.viva.gr
και όλα τα συνεργαζόμενα φυσικά σημεία προπώλησης, IANOS, PUBLIC, SEVEN SPOT, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, MEDIA MARKT.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]