Aκόμα και αν δεν έχεις αναμνήσεις ταυτισμένες με τις μελωδίες του, ο Παυλίδης σε υποχρεώνει με ένα μόνο live του, να τις συνοδέψεις με αυτές. Πρόκειται για έναν ύπουλο λαθρεπιβάτη νου και ψυχής, ο οποίος σκαλίζει τα αρχεία των σκέψεων και των συναισθημάτων σου, φέρνοντας στην επιφάνεια αυτά που επανειλημμένα προσπάθησες να κρύψεις κάτω από ένα διαφανές για τον ίδιο χαλί.

Σε κάποιους όπως στη δική μου περίπτωση, πολλές ιδιαίτερες στιγμές είναι ούτως η άλλως στιγματισμένες από τις νότες του και το live απλώς θυμίζει γνώριμες εικόνες και καταστάσεις.

Όσοι αποφάσισαν να πάνε στο Passport, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι συναυλίες του Παρασκευή και Σάββατο, μάλλον δεν το μετάνιωσαν. Και αυτό διότι ο όχι και τόσο επικοινωνιακός καλλιτέχνης, έδειξε ένα πιο κεφάτο, διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Έβγαλε ενέργεια και ξεσήκωσε πολλάκις το κοινό, αυτή τη φορά όμως όχι μόνο λόγω των ιδιαίτερων φωνητικών και κομματιών του.

Εκτός των άλλων ο ίδιος και οι B-Movies έπαιξαν μερικά από τα καινούρια τους δημιουργήματα, εντυπωσιάζοντας σε αρκετές των περιπτώσεων για ένα πάρα πολύ σημαντικό λόγο. Αυτόν της αίσθησης πως το πηγάδι των ιδεών τους είναι απύθμενο και συνεχώς θα ξεπηδάει από μέσα του κάτι όμορφο, κάτι καινούριο που θα σε αγγίζει.

Αξίζει λοιπόν να πας να ακούσεις Παυλίδη; Η απάντηση έχει χαρακτήρα απόλυτης βεβαιότητας και είναι καταφατική. Ναι μεν θα ξεθάψεις συναισθήματα που μάλλον θα ήθελες να ξεχάσεις, αλλά όποιος επιχειρήσει να απαντήσει ειλικρινά στο ερώτημα, «δυνατά συναισθήματα και έντονες στιγμές ή παγωμένες αναμνήσεις που ξεθωριάζουν στο χρόνο», τότε θα ψάχνει ήδη εισιτήρια για την επόμενη συναυλία του….

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]