Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου

Μήπως φέτος ήσασταν κακά παιδιά και φοβάστε ότι ο Άγιος Βασίλης θα σας ξεχάσει;  Μήπως η κρίση σάς έχει χτυπήσει τόσο που δεν περιμένετε να βρείτε τίποτα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας; Κι όμως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, ο Λεωνίδας Μαράντης προσγειώνεται από την καμινάδα στην σκηνή του White Noise και μας υπόσχεται μία εκρηκτική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια από την βρετανική rock σκηνή αλλά και τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Λονδίνο – Αθήνα”.

Στο πλευρό του θα είναι για ακόμα μια φορά οι Spotlights, τέσσερις ορεξάτοι μουσικοί και φίλοι, πάντα έτοιμοι να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Η επίσκεψή μας με τον Λεωνίδα Μαράντη στο δισκοπωλείο του Ζαχαρία.

Έχοντας στις αποσκευές του τις επιτυχίες των «Άσος Στο Μανίκι» και «Σκουφά και Σίνα», ο Λεωνίδας δηλώνει έτοιμος να μας κάνει να ξεχάσουμε όλες μας τις σκοτούρες και να μας ξεσηκώσει σε ένα τρελό χριστουγεννιάτικο πάρτυ. Άλλοτε με brit-pop και άλλοτε με indie-rock ήχο, άλλοτε με χορευτική και άλλοτε με νοσταλγική διάθεση οι Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights στήνουν ένα φωτεινό μουσικό ταξίδι και μας ξεδιπλώνουν ιστορίες βγαλμένες μέσα από την πρώτη δισκογραφική απόπειρα του Λεωνίδα μαζί με διασκευές από την βρετανική αλλά και την ελληνική rock σκηνή.

Ο Λευτέρης Κορρές και ο Γιώργος Καρδιανός δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με την ηλεκτρική κιθάρα τους, ο Κώστας Γιαννίρης βάζει την δικιά του rock πινελιά στο μπάσο και ο Βασίλης Φατούρος δίνει τον παλμό στα τύμπανα. Όλοι μαζί ντύνουν μουσικά τις θαρραλέες ερμηνείες του Λεωνίδα και μας ταξιδεύουν από το Λονδίνο ως την Αθήνα παρέα με τους Beatles, τους Clash, τους Black Keys, τους Kings of Leon, τους Stereophonics, τους U2, τους Editors και πολλούς άλλους αντιπροσώπους του βρετανικού ήχου.

White Noise (Ευμολπιδών 20, Γκάζι)
Τηλέφωνο: 690 777 8889
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: +4 ευρώ στο πρώτο ποτό

Leonidas Marantis facebook fan-page
Leonidas Marantis facebook profile
Leonidas Marantis Youtube channel

 

 

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]