Παρασκευή, 3 Οκτώβρη, ο Λεωνίδας Μπαλάφας επισκέπτεται το Stage Volume 1 με σκοπό να δώσει μια μοναδική συναυλία στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών. Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου παρουσίασης του «Απηλιώτη», επιστρέφει στον ηλεκτρικό ήχο.

 

Μαζί με τους μουσικούς του, θα παρουσιάσουν τραγούδια από όλες τις δισκογραφικές του δουλειές, τραγούδια που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί δισκογραφικά, καθώς και πειραγμένα τραγούδια άλλων δημιουργών. Ήχοι, rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, σχεδόν από όλη την μουσική γκάμα, παντρεμένοι σε ένα μείγμα, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό, αυτοσχεδιασμούς πάνω στο προσωπικό του ύφος.

 

Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη στο Stage Volume 1 ο Λεωνίδας Μπαλάφας σε μια ξεχωριστή συναυλία στην καρδιά των Αθηνών με ένα setlist γεμάτο εκπλήξεις!

 

Stage Volume 1
Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου,
Μοναστηράκι
Τηλ. 210 3232 132
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

Προπώληση:
Tα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 10€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 12€
Ταμείο: 12€.
Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 14 Αυγούστου

 

Σημεία προπώλησης:

 

ΑθήναTicket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801464
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

 

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]